EN MYSIG DAG I LJUNG

Vilken underbar dag vi hade igår. Njöt exakt hela dagen. Man var helt avslappnad och kopplade av på ett helt annat sätt. UNDERBART! Blev inte jätte många bilder tagna då jag kände att jag bara ville få vara och mysa med familjen hela dagen. Vi är där ute och hälsar alldeles för sällan så nu när vi var där en heldag ville jag ta vara på den. Några bilder på kvällen när vi gick upp för lite kvälls aktiviteter fick jag några bilder dock som jag såklart delar med mig utav!

När jag och M kom ut till Ljung, hade mamma och resterande familj precis kommit hem. Vi tog våra badkläder och gick snabbt upp till mamma och deras hus som dem bygger och hämtade mormor som stod och målade lister i värmen. Vi fick med henne och vi traskade där efter sedan upp till badet och var där i några timmar och bada o sola. Vi börja tillslut bli hungriga allihopa och packade ihopa för att sedan gå hem och starta grillen och käka gott. Satt och snackade o umgicks ett tag innan vi begav oss upp för kvällsaktiviteterna. När vi kom hem därifrån igen så begav jag och M oss hemåt.

m i n i g o l f

Lite minigolf spelades på kvällen när det blivit lite svalare, tycker det är super roligt och mysigt. M tog hem det denna gången och jag kom sist såklart, haha!

k v ä l l s d o p p 

Efter minigolfen så gick vi bort till badet igen för ett kvällsdopp. Det var bara dessa tre som våga sig i på kvällen när solen inte stod på längre. 23,8 var där ändån i poolen så inte så farligt kallt.

Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Vilken härlig dag!😍 Lycka är att umgås med nära och kära! nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men de är det verkligen! 😍 nouw.com/juliamalmgren
amandaevajohansson
amandaevajohansson,
åh vad mysigt. 😍nouw.com/amandaevajohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
det är verkligen så mysigt där ute! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229