EN MYSDAG

Idag har vi haft en riktigt lugn dag här hemma hela familjen. Dagen starta med en sovmorgon för min del. M gick upp med N som vakna vid 08:00 tiden. Jag tog vidare sovmorgon till 10:00, så skönt och så välbehövligt!

N var rätt trött när jag kom upp och fick lite mat igen, busa en stund med henne innan hon somna en stund igen. Då passa jag och M på att kolla en serie. Hann med 3 avsnitt innan hon vakna. Jag åkte iväg och hämta ut paket (5st) och alla var till N haha! Mer om detta i ett annat inlägg. Eftermiddagen hemma bestod av massvis utav lek med N, en kopp kaffe och bus inne hos mormor och testa nya Bolibompa appen på hennes iPad. Även om hon inte förstod hur hon skulle göra så verka det väldigt spännande och hon klicka sig fram till olika saker.För en stund sedan kom mamma hit och snacka och har precis gått hem igen. M håller på att natta N och när hon kommit till ro och somnat så ska vi starta någon bra film eller se vidare på serien vi börja kolla i förmiddags. En lugn dag för oss helt enkelt med inte särskilt mycket gjort. Men om man frågar mig så tycker jag såna dagar är super skönt att ha också, utan måsten.

Gillar

Kommentarer

emilialindman
emilialindman,
Dagar som dessa är ju guld, även fast det kan vara roligt att ha mer saker planerat. 😍nouw.com/emilialindman
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja men visst är det! Dagar utan något planerat måste man också få ha 🥰nouw.com/juliamalmgren
janielindahl
janielindahl,
Så härligt med en dag utan måsten! Att bara få vara tillsammans är ju det viktigaste ❤️ Åh, gose-Novis! Tänk att de små växer så fort 😍 Kram till er båda två ❤️nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja verkligen! 🥰 ja det går så fort! Läskigt fort!! ❤😱❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229