EN MINI BABYSHOWER

Har man världens finaste vänner eller?! Jag skrev ju under dagen igår att jag skulle på tjejkväll och hur mycket jag längtat till det! När jag kom hem till Sandra så öppnade hennes minsta son dörren som det brukar vara så det var inget konstigt och när jag kliver in genom dörren så är hallen fullt med ballonger i taket med rosa prickar på, Sandra står med en rosa tårta där det står ”baby girl” på och som hon dessutom gjort helt från grunden själv! Alexandra står med ett stort vitt paket med rosa snöre runt om och Sandras man står och filmar allt. Dem hade alltså planerat i smyg en mini babyshower till mig! Hur glad blir man inte! Jag var så i chock över allt och sen när man landat så bara njöt jag och ville bara ha allmänt mysigt och trevligt och njuta av det dem faktiskt ordnat till mig! Så med andra ord har inte många bilder tagits men så mysigt det varit och som dom fixat! Och tänkte dela med mig av dem få bilder som togs och lite som jag fotat idag i efter hand!

Presenten jag fick har jag önskat mig till mini precis när vi fick reda på att det var en flicka. Sandra sa då att jag ABSOLUT INTE fick köpa det till henne och jag har ju lyssnat på henne. Turen var det för idag fick jag banne mig denna fina grej, gör ett separat inlägg om den senare under dagen! Så glad jag blev iallafall för den och en sneak peak bild får ni här sålänge!

Till paketet fick jag ett super fint kort som där stod en super fin text i skriver den här till er också, men blev nästintill gråtfärdig när jag läst den! Dem är verkligen helt underbara dessa fantastiska vänner, och såhär löd texten i kortet:

Idag vill vi fira att vår bästa vän ska bli mamma till en liten flicka! Allt kommer att gå bra, men svåra stunder kommer att uppstå och då finns vi vid din sida och stöttar! Vi älskar dig.... och lillfisen trots vi inte träffats ännu


Hur fin är inte tårtan?! Super god var den också! Till tårtan drack vi kaffe och ett glas alkoholfritt rosa bubbel med frusna jordgubbar i. Och hur fint hade dem inte gjort i hallen med ballongerna?!Såklart tyckte dem jag skulle ha ett band på mig där det stod ”mommy to be” i vitt och guldigt så den hade jag också på mig större delar av dagen/kvällen. Fick inga bilder med den på mig igår tyvärr.

Vi käka god mat och sen satte vi oss i soffan och kolla en bra film när det blivit mörkt ute och rummet fullt med tända ljus och med diverse snacks på bordet. Var hemma runt 23:00 tiden och la mig direkt till sängs, var super trött och hade en hel del sammandragningar som var jobbiga. Somna sedan rätt snabbt där på, därför blev det inte så aktivt här igår men idag ska jag vara bättre!


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

amandaevajohansson
amandaevajohansson,
Åh vad kul 😍☺nouw.com/amandaevajohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja det var verkligen så fint gjort av dem! Världens finaste vänner 😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Men oh så fint dem gjort det, sååå rart =D, tårtan såg magiskt god ut
nouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja världens finaste vänner! 😍 den var magiskt god också! 👌🏽nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229