EN LISTA + KATASTROF NATT

Natten har varit katastrof. När jag gick och la mig, så gav jag N mat för att hon skulle hålla sig under natten. Dock sov hon bara i 40 min efter jag gett henne mat och ny blöja, sen har hon varit vaken stort sätt hela tiden från 23:00 till 04:30 i morse, där gav jag upp och brast.. var så trött och samtidigt som jag visste att M inte mådde hundra heller så valde jag att väcka honom. Han fick gå upp med N medans jag kunde få sova ut till lite över 8. Om jag inte hade fått dem timmarna hade jag aldrig kunnat orka denna dagen. Nu känner jag mig lite mer som en människa så nu ska nog dagen orkas med. N har hållit på från 23:00 - 08:00, från och till med några små powernaps på 15-20 min annars varit vaken resterande tid.. vid 08:00 tiden nu i morse däcka hon rejält och jag o M kan ju inte direkt sova vidare då vi ska köra vid 12:40 ca.

Tänkte jag startar dagen med en lista, vad är inte roligare än det!

Ha en fin torsdags morgon!Dagens klädsel: Blåa jeans, en svart blus tillsammans med en kappa, sjal och overknee kommer min outfit se ut idag.

Dagens längtan: Efter egentiden som väntar med M.

Dagens fundering: Har lite funderingar kring hur vår uteplats ska se ut.. hur vi ska fylla upp vissa platser av altanen osv.

Dagens humör: Idag är jag såklart lite trött men annars glad och otroligt tacksam för den fina familj jag har.

Dagens glädje: Helt klart min familj, hur mysigt är det inte att vakna upp över att dem vill komma in och morgonmysa med en i sängen, ja precis så såg denna morgonen ut!Dagens tråkiga: Att M inte mår hundra, han vaknade igår och hade jätte ont i halsen samt har frusit osv.. hoppas det försvinner under förmiddagen, så han är kry tills vi ska iväg.

Dagens smink: Foundation, puder, ögonbrynspenna, mascara, contour, hightligter och primer m.m. Vardagliga sminkningen numera.

Dagens frisyr: Snebena med håret i en vanlig totte.

Dagens planer: Packa färdigt väskan jag och M ska ha med oss, dubbelkolla så allt är packat till N. Bada N, sedan lämna N till min mamma och därefter köra mot min och M:s destination där vi ska få lite egentid.

Dagens materiella vill ha: Jag har fastnat helt för en kavaj klänning! Skulle så gärna velat ha en hängd i min garderob just nu!


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Vilken härlig lista! Och så spännande att få se vart det bar av sen. 💕nouw.com/linnearosengren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Så himla härliga bilder!nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229