En annorlunda lista


Häromdagen blev jag utmanad av @MoaPaulsson att svara på en lista. Men när jag väl skulle sätta mig och göra denna listan så insåg jag att för bara en vecka sedan gjorde jag ett inlägg där jag svarade på exakt denna listan av en annan som utmanat mig med den. Så jag tänkte att istället för att strunta i att göra en lista helt och hållet så fixa jag en annan lista istället att svara på och utmanar några nya av er läsare att svara på den istället.1. Vad är din högsta önskan just nu i detta tillfälle:

Att bebis vill titta ut NU, helst inom närmaste dagarna. Börjar både bli otålig och känna mig färdig med denna graviditeten.


2. Nämn ett personlighetsdrag som styr dig mycket:

Jag skulle nog säga kontroll & städfreak. Vill gärna ha koll på saker och ting och ordning och reda runtomkring mig hela tiden. Om något ligger stökigt eller inte är som jag vill ha det så får jag en inre panik.


3. Nämn en styrka du besitter:

Jag tar inte åt mig någon skit från någon. Jag står upp för mig själv och vad jag tycker och tänker och ingen kan köra över mig. Blivit väldig stark som individ sista året vilket jag märker att jag mår så mycket bättre av.4. När ingen ser, vad gör du då:

Jag dansar rundor i en stor t-shirt i hemmet medans jag städar till musik.


5. Har du någon konstigt som du alltid behöver göra:

Just nu är det nog att blanda Ajax allrengöring med vatten i en spruta och spruta rengöringsmedlet i diskhon och på ytor och torka. Så det luktar städat och just den rengöringsmedlet i hela huset, haha!


6. Vad är din favorit maträtt:

Har alltid varit väldigt förtjust i kött, oxkött!! med potatisgratäng och någon god sås och sallad. Hur gått?! Sen ska köttet vara stekt medium. Något jag längtar så till att få äta efter denna graviditeten!7. Vilken sida av sängen ligger du på:

Just nu ligger jag på vänstra sidan om man står framför vår säng. Jag och M byta sida nyligen pågrund av att vi bara kunde ha spjälsängen på vänster sida av sängen. Men det funkar hur bra som helst tycker jag!


8. Vad kollar du helst på för kategori när det gäller film och serier:

Är rätt glad för svenska filmer och serier, samt gärna med action. Men jag kan även tycka det är mysigt att starta något animerat, tro det eller ej men disneyfilmer blir man aldrig trött eller för stor för att sluta gilla.


9. Nämn något du vill hinna göra innan detta året är slut:

Där är mycket jag skulle velat hinna med innan detta året är slut. Jag skulle velat ta fina foton på bebis och göra en fotovägg även en fotobok. Planera och utföra bebis dop då det måste göras detta året för att dopklänningen ska passa henne och inte bli för liten. Sen skulle jag velat pyssla om mig med att åka till något spa/massage ställe för en dag.


10. Ett favorit intresse du har:

Jag älskar allt med inredning, om jag fick inreda vårt hem varje vecka på nytt så skulle jag gjort det. Jag älskar även att fotografera och det är något jag just nu exprimenterar mycket med för att bli bättre. Bloggen är såklart också just nu ett stort intresse varje dag som jag har.Jag vill utmana @sjosefine @Matildaberlin @carroat @moahakansdotter @lindaaeklund att svara på denna listan, ska bli spännande att se vad ni svarar!


  • Nära E, Åstorp

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Åhh vilken kul lista! Ska absolut se om jag inte kan fylla i den =) KRAM <3matildaberlin.se
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh ska bli kul att läsa!! Kram 😍❤️nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Så fint sovrum ni harnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla du! 💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229