Drunkna bland bebis kläder

Halloj på er!

Vilket frånvarande det varit här på bloggen under dagen. Inte likt mig men vi tog en rejäl sovmorgon jag och M i morse. Sen har jag hållit på med att tvätta undan alla bebis kläder som jag sa för ett tag sedan att jag skulle göra men inte blivit påbörjat på förens igår. Allt rosa och vitt/ljust är nu undan tvättat och enbart en mörk tvätt kvar. Så skönt att få det undan gjort. Förutom att jag drunknat i massvis med bebiskläder hela dagen så har vi käkat lite mat och M & jag har hjälpts åt att städa över golven lite snabbt här hemma.

Jag i skrivande stund tar det lugnt i soffan med en mamma tidning jag fick i en utav babyboxarna för ett tag sedan. Laddar batterierna lite innan jag om ett tag måste göra ve mig för att sedan bege mig iväg på tjejkväll hos en kompis som fyller år idag. Ska bli väldigt mysigt och trevlig då vi inte setts på evigheter!

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Handla inte ihjäl dig, tänk på att ni ska hinna använda all också 😅❤nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vi har både köpt och fått massvis med kläder, problemet är att vi har köpt mycket från 56 och uppåt och knappt något i 50 så om något mer ska inhandlas så får det bli i stl 50 nu innan hon väljer att kika ut 😃 <3nouw.com/juliamalmgren
Ampii
Ampii,
Åhhh bebiskläder så underbart ♥nouw.com/ampii
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja det är så mysigt med alla dessa bebiskläder man omringas utav här hemma nu! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229