Dopklänningen är redo


Godmorgon!

Det har ekat lite tomt här inne, vardagen blir inte densamma nu när man har en liten här hemma. Hon är så otroligt mammig också så hon är rätt svår att lägga ifrån eller bolla över till M för lite avlastning. Men men.. förhoppningsvis bara en period nu. Denna veckan har också varit rätt hektisk med alla förberedelser inför dopet som är imorgon.

Just nu ligger jag och ammar N i sängen. Hon är både hungrig och övertrött. Natten har gått bra och en del sömn har vi ändå fått tycker jag. Om en stund ska vi iväg och hämta nyckeln till församlingshemmet och sen handla lite små saker jag glömt till tårtbakningen vi senare idag ska göra hemma hos N:s gudmor (min bästavän). Sen blir det att bara åka hem och ta det lugnt. Kolla över så alla förberedelser är klara inför morgondagen och försöka lägga sig i god tid ikväll.Äntligen hänger dopklänningen redo inför N:s dop imorgon. Och oj vad mycket pyssel och förberedelser det varit nu under veckan.. är så evigt tacksam att ha så många nära och kära som vill hjälpa till så man slipper stå med allt själv, jag och M. Men allt känns ändå hyfsat klart och det ska bli så roligt att träffa hela släkten igen och nu även ha M:s släkt samlad tillsammans med min släkt.

Tillbaka till dopklänningen.. Åh vad jag tycker den är fin! Och inte bara det att den är fin och att min gammelmormor gjort den en gång i tiden. Utan den har ju även gått i generationer och alla på mammas sida har haft den på sig när dem döpts. Hennes kusiner, systrar, mina syskon och kusiner m.f. Jag själv har även haft den på mig när jag döptes för nästan 22 år sedan. Så det ska bli så kul att låta den få gå vidare och att nu Nowalie ska få ha den på sig på sitt dop. Förhoppningvis kanske hon vill låta den gå vidare sen med när och om hon får barn osv.Visst är den fin?! Och så bra de lila bandet passade till den!


  • Nära Nyvång

Gillar

Kommentarer

Mirre
Mirre,
Ohh den är jättefin, Isabelle hade också en gamal klännig, var så fin idensweetwords.se
Therese
Therese,
Vad mysigt med dop, och klänningen är så fin!www.theresemolander.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229