Det värsta jag någonsin druckit

Gokväll fina ni!

Dagen har fyllts upp med lite allt möjligt och nu har jag landat i soffan och tänkte ta något att äta. Dagen började med att åka till barnmorskan och göra ett diabetes test som man ska göra under sin graviditet. Hungrig och slut på energi var jag också då man skulle fasta sedan kvällen innan. Kan säga att den sockerlösningen man ska dricka är det värsta jag någonsin druckit för er som inte druckit den.. Det tog emot att dricka det stora glaset som bara smaka rent socker utblandat med vatten typ. Blodprov fick man ta både före och efter man druckit denna lösning och sen skulle man sitta i 2 timmar och ta det lugnt emellan. Blev verkligen så trött och illamående av lösningen så jag var rätt så osocial mot M när vi väl satt och vänta, haha! Proverna såg bra ut och vi åkte raka vägen till Mcdonalds så jag kunde få mat i magen innan jag blev odräglig.

På hemvägen handla vi lite snabbt och åkte sedan och hyrde ett släp då M ville ha undan allt skit vi har haft liggandes i trädgården ett bra tag nu. En vän till honom kom och hjälpte honom med det och åkte till tippen. Medans dem höll på och var händiga med det undrar ni säkert vad jag gjorde?

Jo jag börja på minis rum. Äntligen har jag fått börjat med hennes rum! Som jag längtat och jag drog verkligen ut allt från rummet för att både dammsuga och torka över golvet där inne. Då rummet bara stått och inte blivit ordentligt städat på ett tag så torka jag av lister, fönsterbrädan, skötbordet och allt sådant också och där lukta så gott inne när det blivit nystädat. Hennes matta har blivit utlagd i rummet och nya gardiner är uppsatta. En ny lampskärm till lampan i fönstret har också kommit upp. Nu står spjälsängen på tur att slipa och måla för att sedan kunna sätta upp sänghimmeln och bädda fint i den. Lite möbler ska också inhandlas och fåtöljen är där inne bara på prov då jag ska känna efter lite om jag trivs med att ha den där eller inte, vet inte heller om den är något som kommer få plats när jag får in en annan möbel i rummet sen när den har inhandlats. Vi får se hur det blir tillslut, men där är mycket kvar!

Tänkte jag visar er hur det ser ut för stunden trots att det är en ända röra fortfarande!

Skötbordets lådor har jag målat för ett tag sedan i grått istället för en skrikig rosa som dem innan va i. Tyckte det blev snyggare i grått då den rosa färgen som va på den innan inte passa in med den rosa färgen jag valt att ha till rummet.

Kaoset i spjälsängen stör mitt öga, men som tur bara tillfälligt tills den är målad och jag kan använda sakerna som jag fyllt den tillfälligt med till att göra den färdig till henne.

m i n i s   r u m 

Gillar

Kommentarer

amandaevajohansson
amandaevajohansson,
jättefint blir det! 😄nouw.com/amandaevajohansson
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack snälla! jag hoppas det blir bra när det blir klart! ☺️nouw.com/juliamalmgren
escali
escali,
Looks so cozy!! nouw.com/escali
juliamalmgren
juliamalmgren,
thank you!! 💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229