DET GÖR SÅ MYCKET


Idag har N fått vara feberfri. Hoppas nu det håller i sig! Hon har varit pigg o glad och vi har lekt en massa. Något gnällig men jag börjar undra om det kan vara tänder som spökar rejält i munnen på henne och att det besvärar henne också då är hon förkyld på det också blir det bara pannkaka.. men så som det ser ut nu så bokar vi inte av helgens planer. Vi kollar henne imorgon och ser hur hon mår då också såklart.


Förutom massa mys och bus så gick vi över till N:s gammelmormor i eftermiddags och dit kom även N:s moster (min syster) och min kusin. Vi fikade och satt och pratade en stund. Kollade igenom lite bilder osv, hittade en super fin bild på mig som nyfödd tillsammans med mamma och pappa. Aldrig sett den innan och det kändes lite extra då mamma och pappa separerade när jag var bebis.Ikväll blir det mys med sambon framför talang finalen. N somna precis, efter att ha försökt natta om henne 3 ggr. Hoppas hon somna nu ordentligt så hon får sova lite, hon är så övertrött! Brasan är startad och vars ett cola glas är upphällt och redo inför att talang ska starta. Jag ska hoppa in i duschen sen, men det får nog bli en sen dusch efter talang innan sängen kallar. Jag hoppas ni också haft en fin dag!Häromdagen när jag var och handla så skulle jag köpa med mig tulpaner hem till min mamma. Blev så sugen på en bukett med tulpaner själv så köpte faktiskt till att pryda vårt hem också. Inte ofta jag unnar mig lite blommor. Lite blommor gör verkligen så mycket, speciellt när det är så grått och trist väder.. eller hur?!


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Tjuvkikade på tulpanerna på Insta förut, och du har så rätt! Det gör mycket för ett hem med levande blommor 🌷 Skönt att febern hållt sig borta från N nu, håller alla tummar att hon ska få må bättre och bättre ✊🏻❤️ Kram på er 💫nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men verkligen!! 😍nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Oh så vackert med tulpanernouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Eller hur! gör så mycket 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229