DET BLIR BÄTTRE

Redan torsdag? Var tar dagarna vägen? Denna veckan har gått så fort och då har vi knappt gjort någonting heller. Jag har samtidigt inte velat göra så mycket och har avbokat saker för N:s skull då jag känner att jag inte vill vara den påverkande faktorn till att hon blir värre. Men redan igår börja plitorna smått gå bort och idag när vi vakna och jag syna över hennes kropp så har plitorna ännu mer försvunnit, känns så skönt att det blir bättre för varje dag! Och febern har inte kommit på besök heller. Peppar peppar ta i trä, att hon slipper och att det bara fortsätter att försvinna nu.

Igår stor städa jag är hemma eller iallafall ytorna. Ställde upp stolar på borden och fick bort allt från golvet och sedan både dammsuga jag, torka golven och dammade över ytorna här hemma. Två maskiner tvätt blev också undan tvättat. Innan jag fick för mig att städa så kom min moster hit på besök, hon ringde och fråga om jag bjöd på kaffe. Självklart gjorde jag det! En halvtimme efter så var hon här och vi satt och pratade en massa. Min moster har en liten hund, ras Jack Russel. Den var väldigt intressant tyckte N, något läskig när den ville leka med henne och hoppade rundor. Men annars väldigt spännande och hon skrattade flertal gånger. Vi bestämde oss sedan för att gå ut en promenad i skogen då N var super trött, N somnade i vagnen och vi fortsatte att fika vidare när vi kom hem medans N sov en stund där ute.Idag blir det en lugn förmiddag. Jag ska tvätta vidare lite här hemma och byta påslakan i vår och N:s säng. När M kommer hem från jobbet så ska vi göra ve oss och sedan åka ut till väla/Ikea. M ska köpa bland annat en vårjacka till sig. Vi ska även möta upp N:s gudfar/M:s närmsta vän där som vi inte träffat på jätte länge. Han ringde igår och vi bestämde att vi skulle ses där istället, ska bli trevligt! Blir nog lite käk och prata ikapp med honom på väla.

Nu sover N en liten förmiddags tur i vanlig ordning, jag ska passa på att äta lite och även se om jag hinner in i en snabb dusch innan hon vaknar igen. Starta en tvätt ska också hinnas med innan lunch står på schemat.


  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, håller med om att dagarna bara rusat denna vecka! Så skönt att det är bättre med Nowalie, nu håller vi tummarna att febern håller sig borta också ❤️ Ha en fin dag på Ikea och Väla nu! 🥰 Varm kram till familjen ❤️nouw.com/janielindahl
sweetwords
sweetwords,
Skönt att fått undanstädat mycket så man är i hamn och det kan börja om med nytt igen haha. Skulle behövas här mednouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229