DENNA VECKANS PLANER

Måndag

Blev en dag tillsammans med min mamma och systrar. Åkte till Eslöv och kolla i butiker och käka lunch. En kopp kaffe och satt och snackade en stund hos mamma innan vi begav oss hemåt för att håll kväll med M. Blev en kvällspromenad och blåsa lite sopbubblor på altanen under kvällen, hela familjen.


TisdAg

Jag och N har varit iväg och lämnat bilen på service. Medans vi vänta på att bilen skulle bli färdig servad så passa vi på att hälsa på min farmor och farfar som bor närma där vi lämna bilen. Lite mys framför barnprogram och plocka lite rabarber till att göra rabarbersaft och rabarberpaj ska också göras.


Onsdag

Jag ska på ett möte i Ängelholm. Ska skicka iväg ett mess under dagen och se om Matilda och Frank vill ses och kanske gå en sväng i hembygdsparken där efter mötet. Var länge sedan vi sågs och snackat lite om att ses i veckan.


TOrsdag

Det blir en städdag för vår del. Skrubba över ytorna, tvätta undan, bädda rent sängarna osv. Lite samtal som ska ringas, Mail som ska slängas iväg och samarbeten som ska förberedas.


Fredag

Se om Emma och Theo kan ses och umgås. Hitta på något kul att göra med dem små liven. Inget direkt planerat annars denna fredagen, så den får lite bli som den blir.


Lördag

Om vädret tillåter så ska vi hem till min pappa. M ska hjälpa till och klippa deras häck i trädgården och sedan blir de grilla och kolla Eurovision tillsammans! Ska bli väldigt mysigt!


Söndag

Söndagen för oss brukar vara en lugn dag, en dag utan massa måsten. Bara va hemma och ta det lugnt hela familjen. Så antar efter en fullspäckad lördag att söndagen blir lugn för vår del. Kanske lite lek i trädgården och en promenad om vädret tillåter.


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så fina bilder på N, det är ju så man smälter 😍 Mysigt med lördagens Eurovision, härligt med familjemys! Hoppas ni får en fin vecka goa ni ❤️ Kram på er! 🌸nouw.com/janielindahl
Flisannh
Flisannh,
Så fina bilder, kram<3nouw.com/flisannh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229