DEN HÄR FANTASTISKA GRAVIDHJÄRNAN


Visst är det underbart.. under denna graviditeten har jag haft ett minne som en guldfisk. Den typiska gravidhjärnan säger dem ju.. Idag klockan 11:00 skulle jag vara hos bm nere i byn för rutinkontroll för denna veckan. Detta såg jag i mobilen kl 10:37. Snacka om att det blev snabba ryck upp ur sängen, på med kläder och kamma igenom håret snabbt samtidigt som man hade tandborsten i flabben. Men jag hann.. 10:55 satt min rumpa i väntrummet nere hos bm, och kunde andas i 5 minuter innan det var min tur.

Allt såg bra ut med bebis och det är alltid väldigt roligt att höra. Älskar att höra på hennes hjärtljud.. så underbart! Fortfarande ligger hon perfekt fixerat med huvudet neråt och hon mätte livmodern till 35cm nu. Angående förra veckans blodvärden så var dem ju inte bra när en läkare nu fått kolla på dem också. Det verkar som att jag inte får upp den rätta mängden järn och det hjälper inte heller med en högre dos av det per dag. Så idag blev det några nya prover som skulle vidare till läkare igen för kontroll, och om dem också är låga så ska jag få dropp tydligen. Dem skulle återkomma under veckan. Dem vill ju att jag ska ha rätta värden till förlossningen, då det såklart är viktigt.Efter besöket hos bm åkte jag inom ica för att handla lite. Börja bli tomt här hemma med bland annat mjölk. Köpte lite enkla luncher till mig och fick även med mig kött som M och jag ska grilla nu i eftermiddag. Vi var så sugna på grillat och vädret idag är helt underbart här hos oss. Vi har 24 grader och skinande sol, vad hände med hösten? haha!

Är lite rastlös för stunden så tänkte jag skulle göra något här hemma nu under dagen för att sysselsätta mig innan M kommer hem från jobbet. Det är säkert för jag fick rusa mig upp och iväg tidigare idag till bm. Vi hörs lite senare!


Gillar

Kommentarer

JennyLou
JennyLou,
Haha😅 Amningshjärnan är typ same same så om du planerar att amma så kan du räkna med att minnet fortsätter vara lite sisådär. Ibland undrar jag vart mitt minne tagit vägen 😜nouw.com/jennylou
juliamalmgren
juliamalmgren,
Haha oj då.. då är det bara att vänja sig och ladda upp med en kalender att skriva upp saker i 🙈nouw.com/juliamalmgren
sjosefine
sjosefine,
Vänta du bara på amningshjärnan, om du ska amma. Den är tio gånger värre 😂
Vräk i dig järnrik mat och ta niferex! ❤
nouw.com/sjosefine
juliamalmgren
juliamalmgren,
En kalender kanske vore bra känner jag nu När du säger så.. 😅🙈 ja jag får göra de, niferex är det jag tar nu har jag för mig ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229