DEN DÄR ÄR BRA

Hur bra är inte babysittern! N älskar den. Först var hon skeptisk men när hon väl fick sitta i den några gånger speciellt nu när vi märkt att hon vill mer vara med så är den toppen! Hon är med när vi äter frukost, så då kan vi prata med henne med och hon ser oss också. När jag viker tvätt i tvättstugan eller lagar mat. Kan till och med duscha utan bekymmer nu också när jag är ensam hemma med henne. För nu sitter hon nöjd i den och både ser och hör oss. Hon är med på ett helt annat vis.

Just nu satt hon en stund i den medans jag fixa lite här hemma. Helt plötsligt lägger hon snutten såhär som på bilden nedan, över huvudet och somnar på egen hand. Nu får hennes mamma lite tid att packa flyttkartonger och röja här hemma. En stund iallafall.

M är med sin pappa på akuten så vet inte riktigt när han kommer hem igen. Men när han väl gör det, så ska vi äta gott och mysa hela familjen innan det är dax att lägga sig. Ny vecka imorgon och M börjar jobba som jag skrev tidigare. Vi kommer tillbaka i rutiner och jag o N har lite på listan att göra också. Mer om det imorgon


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

michellenorman
michellenorman,
Babysitter är liiiivetnouw.com/michellenorman
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men visst är det! nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Men såå gosig! Och underbart att hon somnade själv 🙈nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja helt underbart! Första gången så lätt och snabbt på egen hand 🙈nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229