DEM SMÅ FÖTTERNA

Ett uppvak vid 02:00 tiden inatt för mat sen sov N gott ända till 06:30 i morse, fick mat igen sen tog hon en powernap till nu för en liten stund sedan. Nu ligger hon och sprallar och snackar för fullt här bredvid mig och jag funderar på att gå upp och äta lite frukost. Även börja packa lite lådor så vi kan ta med en del imorgon till huset.

Dagen består annars av att jag och N ska hämta ut paket och städa lite här hemma. Tanken var även att åka och kolla färg till vårt sovrum då jag tyckte det blev så svårt och även blev osäker på färgerna jag la ut här igår. Jag tror att vi väntar till att vi fått in möblerna i rummet och ser vad det är för ljus vi har där inne. Köper några färgprover i kulörer vi gillar och målar upp på väggen. Skulle varit så trist om vi köper en färg nu också gör den inte alls sig rättvis i rummet.

Vi skulle egentligen träffat Matilda och hennes son Frank idag men Frank var precis som Theo väldigt väldigt förkyld så hon ville inte riskera att han smittade N. Full förståligt och vi bestämde att vi skulle ses i nästa vecka istället. Ikväll ska vi till N:s morfar och fira han lite såhär i efterhand eftersom N var sjuk när han fyllde år.

Hur ser era planer ut för dagen?

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
Pyjamasen 😭😍😍nouw.com/moahakansdotter
sweetwords
sweetwords,
Ohh vilken söt, Bellis har ngn liknande, men då med byxa och tröjanouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229