DEL 1 - KÖPT TILL N

BODYS/TRÖJOR/T-SHIRT

Lite bodys, T-shirts och tröjor som alltid behövs fyllas på i garderoben. Uppe på Ullared är dem otroligt billiga också så snåla inte när vi tog kläder till henne. Älskar T-shirten med volang lite extra!


BYXOR/LEGGINGS

Något jag varit på jakt efter här hemma är vita leggings, och ja newbie har men jag ville inte behöva köpa vita leggings för 99:- bara för märkets skull! Så det jag eftersökte hitta vi uppe på Ullared, vita leggings både långa och 3kvarts även i flera färger togs dem i. Vi hittade volangleggings som är kopior av dem på newbie för 49:- st och även två på jeans. 1 par svarta och 1 par vanliga blåa Jeans.


JACKOR/FLEECE SET

Något vi letat efter länge som jag vet om att Ullared haft sedan tidigare är fleece set med både fleece jacka och fleece byxa. Nu Ä N T L I G E N hittade vi det där uppe. Så vi passa på att köpa två stycken set. Även 1 vit fleece jacka och en bomberjacka med volang vid kragen hittade vi. Visst är bomberjackan fin? Kunde inte låta bli när jag såg den, blev såld direkt!


BADKLÄDER

Har varit på jakt efter en uv dräkt. Hittade någon jag tyckte om och var nära på att beställa häromdagen men när vi sedan bestämde oss för att vi skulle upp till Ullared tänkte vi att vi kollar där först innan vi beställer en. Och där hitta vi den fina två delade uvdräkten med volanger för enbart 149:- , taget! Hittade även en super söt baddräkt jag inte kunde låta bli att lägga i kundvagnen.


KOFTOR

Koftor behövs alltid fyllas på med. Och när jag för några dagar sedan rensade ut N:s garderob rök nästintill alla hennes koftor då dem blivit försmå, så ett giltigt skäl till att kunna köpa nya. En vit kofta, en svart och en ljuslila.


——————————

Detta var allt i klädes väg till vår tös som vi hittade uppe på Ullared. Vi var så nöjda med köpen till henne och jag tänkte även visa lite smått som vi köpte utöver kläder till henne. Detta kommer upp imorgon eller på onsdag! Så håll utkik! För att kolla vidare på våra fynd! 

  • Inspo
  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Så gulliga kläder! 😊nouw.com/soderluundd
janielindahl
janielindahl,
Men himmel så mycket fint 😍 Hade aldrig kunnat gissa att allt detta kom ifrån Ullared! Bara bomberjackan tyckte jag såg riktigt exklusiv ut. Sugen på att Ullared själv nu, haha 💖nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229