DAGENS LISTA OCH NYA FRILLAN


Dagens klädsel: Svarta skinbyxor med dragkedjor från Zara och till den en turtleneck tröja.

Dagens beroende: Typ massvis med frukt och bär.. hur gott! Kanske skulle kört iväg och köpt lite att smaska på! Hmm..

Dagens tråkigaste: Att månaden gått mot sitt slut och räkningarna ska betalas idag.. alltid lika tråkigt med dessa räkningar varje månad..

Dagens längtan: Idag längtar jag lite extra tills sambon min kommer hem från arbetet så vi kan mysa hela familjen till något bra på tvn.Dagens humör: Jag känner mig glad, utvilad efter en hyfsat god natts sömn. Och nu mys i soffan med en gosig och mammig bebis, finns de något bättre.

Dagens borde: Hämta ut en del paket som jag dessutom fått påminnelser om nu under helgen.. och det SKA göras idag!

Dagens smink: Foundation, puder, ögonbrynspenna, mascara, contour, hightligter och primer m.m. En oftast vardaglig bas på mig förr men som jag inte gjort på ett tag sedan jag blev mamma. Nu vill jag börja känna mig pigg och lite tillpiffad vardagligt igen istället för en trött mamma.Dagens frisyr: Halvt uppsatt i en totte och resten nere och plattat.

Dagens planer: Vi har inga direkt planer inplanerade idag, vilket jag kan tycka är rätt skönt för då kan jag fylla upp dagen med lite vad jag själv vill och göra sånt jag inte hinner när jag har en dag som är fullbokad.

Dagens materiella vill ha: En garderob med nya kläder. Så trött på de jag har och behöver verkligen uppgradera med lite nytt!

Dagens fundering: Om jag skulle tagit tag i att sortera bland allt mitt smink, hud och hår produkter.. har ju stort lager av allt känns det som.

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så fina ni är! 😍nouw.com/carroat
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh tack fina du!! 😍nouw.com/juliamalmgren
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vad fina Ni är <3nouw.com/juliavnmelin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack raring!! 🖤nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229