CRAVINGS

Idag väntades jobb från 10:45 till 15:00. Tyckte dem timmarna gick otroligt snabbt idag också. Kanske för man hade att göra och där var kunder i butiken hela tiden. Efter jobb shoppade jag en otroligt behövlig sak till mig.. bilder kommer upp imorgon! Handla sedan lite inför kvällens middag och körde där efter hemåt för lite grillat.

Har varit rätt trött sedan i fredags, blivit sena kvällar hela denna helgen. Så nu blir det bara slapp resterande av kvällen, just nu spelar jag och M lite tv spel och umgås. Ett fotbad och måla om mina tånaglar som jag fortfarande inte gjort tänkte jag också hinna med innan vi ska gå och lägga oss.

Yes.. som bilderna visar. Citron är min stora craving under denna graviditeten! Kan verkligen inte vara utan det och äter helst minst en hel skivad citron om dagen, som typ godis! 🍋

Alla sötsaker och söta dofter går jag inte alls ihop med för tillfället, äter sällan kakor eller godis som är sött just nu. Om det ska gå an så är det super surt godis eller någon singoalla kex när jag jobbar för att hålla uppe sockret.
Vi har en själv sprutande doftare här hemma och den fick vi till och med byta ut till citron doft för jag hantera inte den söta doften som var i där tidigare.. jag mådde illa!

Något jag nyligen kommit på att jag börjar få lite craving på också är fefferoni.. hur gott är inte det?! Helst såna man får från pizzerian. Så en burk med såna har jag också köpt mig för att kunna ta när suget kommer efter såna, haha!

Nej, men jag är väl glad att jag inte är så mycket för onyttigheter och väljer hellre det nyttiga nu under graviditeten.

Vad är eller har varit era cravings under er tid som gravid? 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Lite roligt att höra vad andra har för cravings, det kan vara så olika! 😃
nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja det är ju verkligen så olika för alla! 😄
nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229