BRÅS PÅ SIN PAPPA

Tänk hur mycket man lär känna sitt barn bara på en dag. Hela tiden dyker nya saker upp som man inte haft en aning om tidigare att dem tyckt om eller inte tycker om. Bara exempelvis en ny smak som testas och rektionen dem får utifrån det så förstår man vad hon/han tycker om eller inte. Så roligt!

Idag fick jag lärt känna N med en ny sak. Inte trodde jag det kunde va intressant och något hon skulle tycka om i såhär tidig ålder, men jovisst! Hon var ledsen och låg bara och rullade osv, tillslut så klia jag henne lite på ryggen efter jag gett henne napp och snutte och hon låg stilla och verkade tycka det va skönt. Vips, sen så somna hon. M är precis likadan, han älskar att bli kliad på ryggen. Så hon brås på sin far denna lilla tös, haha!Sedan sist jag skrev här inne så har vi fått lite frukost och lunch i magen. Jag har fått gjort ve mig lite, lagt ut lite fler grejer till försäljning. N fått vila en stund och vi har även fått skickat iväg lite Mail och ringt lite samtal. Känns bra för att bara vara lunchtid.

Våra solbäddar kommer tyvärr inte idag då dem inte kommit till terminalen än så dem kunde inte köra ut dem till oss idag. Så vi får hoppas dem kommer nu under veckan, kanske redan i morgon! Om solen ska stå på såhär vill man ju såklart ha dem så man kan sitta i dem och njuta en stund medans N sitter och leker eller sover en stund i vagnen.


Nu:

• Starta en maskin tvätt
• Bädda sängen
• Packa ihopa babysim väskan
• Göra ve Nowis
• Fota samarbete


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Finns ju inget mysigare än när man märker att de utvecklas de små 😍 Härligt att hon brås på sin pappa redan nu med ryggkliandet, haha. Så go ❤️ nouw.com/janielindahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men eller hur!! Så häftigt när dem ständigt utvecklas med nya saker 😍 tiden går så fort med dem små liven! 🥰 haha ja, lite Kul faktiskt ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229