Bloggtorka? Här har du tips om vad du kan blogga om!

Ibland står det helt still och man hittar verkligen ingenting att blogga om. Ibland kan det vara så att man tröttnar på att hela tiden skriva kring vad man ska göra eller gjort under en dag och använda bloggen som en dagbok bara. För att inte det ska eka rent tomt inne på bloggen för att bloggtorka uppstår, tänkte jag tipsa om lite olika tips som man kan blogga om när detta händer.

1. tips och råd

Vem gillar inte att få tips och råd? Tipsa om ett bra recept på en maträtt eller varför inte en smarrig kaka? Du kanske har en produkt som du använder dagligen och tycker gör skillnad för dig som du vill andra också ska ta del av och testa!

2. Senaste köpet

Alla tycker det är roligt att se vad man fyndat, den senaste tröjan som man fyllt på garderoben med eller man kanske har köpt en ny inrednings detalj till hemmet. Du kanske delar med dig av en butik dina följare aldrig sett eller hört talas om och om du dessutom hittar ditt inköp på nätet kan du länka denna till dem också i inlägget.

3. Listor

Listor att läsa går alltid hem hos folk. Vad du har för bucket-list, saker du inte kan leva utan, dagens lista m.m. Där är många listor man kan göra inlägg utav och om du inte kan göra en på egen hand så finns där en mängd listor du kan kopiera och göra om med dina egna svar om du söker dig fram på google exempelvis.

4. Outfits

Jag personligen älskar outfits inlägg. Man behöver inte göra ett långt inlägg för att man delar med sig utav bilder med vad man har haft på sig under dagen. Om du inte känner att din dag har varit särskilt spännande och händelserik som du vill dela med dig utav så fota lite bilder på din outfit och dela med dig utav den i bilder istället. Länka plaggen du har på dig om du hittar dem på nätet, annars ett liknande plagg. Om du inte vill det så kan du ju bara tipsa om i vilka butiker du köpt alla plaggen ifrån.

5. Folk som inspirerar dig

Du kan alltid dela med dig utav vad du följer för bloggar, instagram konton eller vad för personer som allmänt inspirerar dig i din vardag. Det kan vara din mamma, man/sambo/pojkvän, syskon också. Dela med dig, varför inspirerar denna person eller detta kontot dig?

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
juliamalmgren
juliamalmgren,
tack fina du!! 😘nouw.com/juliamalmgren
linnerica
linnerica,
Tack för tipsen!! <3nouw.com/linnerica
juliamalmgren
juliamalmgren,
så lite så! 💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229