BLEV MOBBAD

Så löjligt nöjd och glad över mina nya glasögon. Ja dem är rätt lika mina tidigare.. bara att dessa är runda ner till och jag tycker dem personligen passa mig och min huvudform så mycket bättre.

Vad tycker ni?

Bjuder på en nyvaken, osminkad & all natural jag från i morse!Jag har aldrig varit bekväm i glasögon. Jag har alltid blivit mobbad när jag gick i grundskolan för att jag hade glasögon. Vad sa dom till mig? Jo glasögonorm var en utav orden iallafall. Jag fick leva med att höra de ett tag iallafall, för vad skulle lilla jag göra som hade så dålig syn att jag inte kunde se något utan dem. Dessutom är jag född med dålig syn och fick till och med gå med lapp på ena ögat som liten. Mamma har sparat mina glasögon som jag hade dem första åren utav mitt liv. Och idag kan jag uppskatta att hon gjorde det, för hur söta är inte såna små glasögon från modet på den tiden? Jag skrattar smått idag över hur patetiska folk var som kunde ens yttra sig och säga att man var en glasögonorm egentligen. Idag är det nästintill inne att gå med glasögon och folk som egentligen inte har dålig syn köper sig ett par utan styrka bara för att klä sig i ett par. Så snyggt, så häftigt!


Jag har aldrig gått ut med mina glasögon och visat mig i dem för främmande människor. Jag plockar i mina linser och alltid känt mig bekvämare med det. Just för att någonstans inom mig har den där ”glasögonormen” jag en gång i tiden kallades för att vara grott inom mig. Men vet ni, nu kommer jag ur det skalet. För hur snyggt är det inte med glasögon, och jag har funnit ett par som jag både kan tycka jag ser bra, vuxen och nästan lite intelligent ut i, haha! Nej imorgon ska jag dra mig ut och visa nya brillsen för vilt främmande folk!


Gillar

Kommentarer

NillansBlogg
NillansBlogg,
Du är jätte fin i glasögon😍 Kolla in min blogg och inlägget med glasögon så kan du ta del av 15% på @wearglas👌nouw.com/nillansblogg
camillabarlund
camillabarlund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229