BLEV FLY FÖRBANNAD

För stunden sitter vi i bilen påväg till svärmor för att hämta upp henne och N:s kusin Joel. Vi ska till Halmstads äventyrsland idag, en sån spontan planering vi gjorde igår. Ska bli väldigt kul. En av dem första riktiga utflykterna med N, så det ska bli spännande att se hur hon ska reagera också.Igår va vi ute i det fina vädret hela dagen. Vi gick ut på morgonen och åt en god frukost på altanen. Sedan tog jag fram N:s pool och fyllde den med vatten. Där bada hon, lekte med sina leksaker och plaska i över en timme utan att säga ett ord. Jag tyckte det räckte med badandet för en stund då hon börja se trött ut också. Men ack nej, hon blev så förbannad på mig för att jag tog upp henne. Spralla, skrek och höll på. Haha!

Tog 10 minuter sedan låg hon och sov gott i sin vagn, 2 timmar. Jag passa då på att fortsätta sola i en av våra solsängarna. Under förmiddagen åkte M iväg på lite ärenden samt handla hem lite vi behövde fylla på kylen med. När han kom hem packa vi ihopa oss och gick upp till badet för att bada och sen duscha o basta.Vi avsluta sedan dagen över hos mormor och morfar som även hade mormors kusiner från Danmark på besök. Vi grilla och åt god efterrätt och helt enkelt avslutade onsdagen på ett toppen bra sätt.

Hörs lite senare!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Haha jajamän minsann, den ilskan kommer man ihåg och nu när de är större ter de sig lite anorlunda då får man sig en smocka typ
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229