BESÖK & KVÄLLSPROMENAD


Nu har hela familjen lagt sig till sängs efter en otroligt varm dag.. nästan lite kvavt i luften, som att ett åskväder var påväg.. men inte dök där upp något! Vi har haft finbesök av min farmor och farfar. Vi tog en eftermiddags fika, kaffe och dem hade med sig donuts! Så gott! Torkade avbutebordet, också satt vi där och njöt i solen och snackade en stund medans vi fika. Alltid roligt när folk vill komma på besök! Dem ville gärna träffas nu innan vi åker till Turkiet i helgen. Efter dem åkt hem så kom M hem från jobbet strax där inpå. Jag passa då på att åka iväg och hämta ut N:s resväska som kommit som ni såg i tidigare inlägg plus ett annat paket med lite godsaker, också till N förstås!

Åkte inom och handla lite som behövdes fyllas på här hemma och sen hade jag även glömt att ta upp mat att tillaga idag och jag orkade inte heller göra någon mat för den delen, så idag blev de lite fusk, lite lyx mitt i vardagen, nämligen hämtmat. Men de är ju snart helg så vad gör de! Hela eftermiddagen/kvällen har bestått av antingen tvätt eller försök till att packa våra resväskor. Vi tog en paus när N var missnöjd och otroligt övertrött. Packa ner henne i vagnen och begav oss ut på en kvällspromenad. Helt underbart vilket väder det bjuds på om dagarna numera! M gick i enbart shorts och t-shirt. N låg bara i vagnen med en kofta och tunnare filt på sig som något ”lite tjockare” att ha om sig. Det funkade gott och väl och hon somnade nästintill direkt när vagnen rulladeN har varit otroligt missnöjd större delar av kvällen. Hon vakna nästa direkt vi kommit in från promenaden, sen dess har hon varit ledsen och inte alls på humör. Efter att jag försökt lägga henne i ca 30 min och jag kände hur frustrationen steg inom mig och jag blev bara mer och mer irriterad så tog tillslut M över. Hon somnade på direkten i hans famn.. konstigt nog funkar pappa mycket bättre än mamma med nattningen numera. Jag som annars tycker de är så mysigt med nattningen, ahja de får va deras lilla stund tillsammans.

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen, sova och va utvilad till en ny dag som väntas imorgon. Jag måste få ihopa allt i våra resväskor och sen bara njuta av förhoppningsvis ännu en underbar dag med sol och värme innan ett flyg väntar på oss på lördag mot värmare breddgrader.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229