BESÖK FRÅN BÄSTISEN

Idag har varit ännu en fullspäckad dag som inte alls blev som planerad. Ingenting blev avbockat från listan jag tidigare idag skrev jag skulle göra idag. Istället kom Emma och bästisen Theo ut på besök. Dem hade med sig fika som vi senare under dagen mumsade på. Men först blev det lek och bus samt en promenad i det underbara vårvädret. Idag blev det en lååång en, men Emma och jag bara snackade på med en massa saker så vi tänkte inte på hur långt vi faktiskt gick!

När vi kom hem från promenaden så sov barnen vidare i sina vagnar på altanen medans vi fikade. Dem vakna sedan och ville ha mat lagom när vi hade fikat klart. M kom hem från jobb och kort där på vinka vi hejdå till Emma och Theo som åkte hemåt igen! Super trevlig dag och alltid lika roligt att umgås med dem. Roligt om N och Theo också kan växa upp och bli barndomsvänner.Kvällen har bestått av lagning utav kvällsmat, diskat allt från diskmaskinen för hand då den inte vill göra disken ren och sedan myst med N innan hon somnade. Nu har vi även fått beställt en soffa också.. svårt hade vi för att bestämma oss! 2-4 veckors leveranstid är det dock, men vi nöjer oss med att kolla tv i sängen och i två fåtöljer vi fått låna av mormor och morfar sålänge till att ha i vardagsrummet. Ska dock bli skönt när vi får en soffa igen då hela vardagsrummet ekar för tillfället så tomt det är utan soffa.

Nu ska jag starta sista avsnittet för denna veckan utav paradise hotell och gosa ner mig i sängen bredvid sambon. Hoppas ni alla haft en lika bra dag som vi haft. Imorgon laddar vi batterierna för att kunna bocka av allt från dagens lista.

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229