BÄSTA KOMBON!

Igår kom Emma, Andreas och Theo över som i tidigare inlägg nämnt. Vi hade super trevligt. Satt och planera saker att göra tillsammans i sommar, med och utan barnen. Bland annat en trip till Göteborg på en konsert i början av augusti bara vi 4. Ska bli så kul!

Vi blev hungriga och orkade inte ställa oss och grilla som egentligen var tanken (vi lyxar till det med grillning idag istället). Vi beställde en familjepizza som jag och Emma åkte och hämta istället. Så gott, och vi klämde nästan hela. Jag menar vad är inte bättre kombo än underbara vänner och en stor familjepizza?! Efter maten satt vi och umgicks en stund till medans barnen lekte och härja på golvet med alla leksaker. Sen åkte dem hemåt närmare 18:00.Resten utav kvällen var lugn här hemma för vår del. Vi busa med N, kollade tv och kom inte i säng hela familjen förens strax efter 23:00. N har en tendens att vara vaken väldigt sent nu förtiden.. går inte att lägga henne tidigare och om vi gör det så vaknar hon 04 om morgonen och vill gå upp.. (nej tack säger denna mamman).

Idag blir det inte många knop, eller ja vi har inget planerat iallafall. M kanske ska iväg med min morfar och köpa virke till att börja bygga staket i trädgården mellan grannen och oss. (Det andra vi byggde med återanvända staket sektioner blev ej bra). Jag ska hämta ut ett paket och posta ett paket iallafall idag. Sen vet vi inte om Emma, Andreas och Theo kommer till eftermiddagen/kvällen och käkar med oss eller om de blir en mysdag hemma bara vi i familjen och små fixa saker.

Vad ska ni hitta på idag?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229