BARNAKUTEN MITT I NATTEN


G O D M I D D A G

Snacka om att vi är övertrötta denna morgon, extremt slitna efter att kommit hem vid 2 tiden inatt. Vi fick nämligen åka in till barnakuten efter att ha pratat med 1177 som tyckte vi skulle åka in med N. Under eftermiddagen/kvällen igår så blev hon hängig, blek, glansig i ögonen, fortsatt kräka i mängder och var helt enkelt inte sig själv. Ringde för att få tips och råd men slutade med att vi fick köra in istället. Dem undersökte henne och hon var för övrigt väldigt pigg och glad under vistelsen där inne, utöver allt kräkande. Dem tog prover, fick träffa läkare m.m. Dem pratade om en sond ifall hon inte fick behålla någon mat med flaska osv. Där kände jag att man bara ville hem och att dem nästan förvärra det mer än vad det behövdes eftersom N var ändå så god till mods. Tillslut så kom vi fram till att vi ville hem med en helt färdig N som var så trött, vi var också trötta. Dem tyckte det verkade som en bra idé och att vi skulle höras vid idag för att ha kontakt över hur det gått, om hon fått behålla maten vi gett under natten/morgonen.

Dem menar på om N kräker upp all mat och har vätskebrist (vilket hon för tillfället hade då hon kräkte hela gårdagen så mycket) så vill dem hålla koll pga ett så litet barn framför allt får inte gå ner för mycket i vikt. Dem vill göra kontroller ifall hon inte blivit bättre tills idag. Men vi har en tös vid gott mod tycker vi trots lite hängig. Hittintills har hon också fått behålla maten idag (ÄNTLIGEN). Så nu hoppas vi på att det går åt rätt håll annars får vi åka in igen. Men tror inte det ska vara någon fara.Jag och N stannar hemma idag. Ska försöka tvätta undan sängkläder och kläder hon haft på sig, städa över här hemma och helt enkelt försöka bli av med baskiluskerna.

Medans vi myser och jagar iväg bassiler här hemma så åkte pappan i hemmet ut till huset idag igen. Ska fortsätta med köket så det kommer på plats. En vägg är också påväg upp som ska färdigställas. Mycket att göra och eftersom resterande utav helgen är fullbokad så var idag den bästa dagen att få lite extra gjort där ute. Längtar så tills vi flyttar nu!!

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Stackars liten ❤️nouw.com/gcamillas
moafidelie
moafidelie,
Men älskade. Vet hur ni har det då vi har varit där själva. Hejar stenhårt på er ❤️nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229