BADA BADA BADA


Hejsan!

Oj vad vi har haft fullt upp sedan vi kom fram i Tyskland igår kväll. Vi hann bara checka in och landa på rummen innan vi svira om till badkläder och packa ihop oss för att dra oss mot badlandet som är några meter bort från lägenheterna vi bor i. Och wow vilket badland! Dem har allt både för stora som små. Hela tre ställen inne på badlandet var barnanpassat för Nowalies ålder under uppsikt. Hon har verkligen haft så roligt! Igår bara lös ögonen på henne med allt nytt hon såg och fick testa på och idag ville hon slänga sig från min famn när hon såg vart vi var och hon visste exakt vart hon skulle. Så roligt att se glädjen och något som hon verkligen tycker är så roligt, bada bada bada!

Igår kväll bada vi tills badhuset stängde vid halv 9 på kvällen. Sen hem och lägga Nowis. Vi alla var trötta efter en lång resa och sen massvis med bad och nya intryck. Idag vakna vi vid halv 9 och sedan gjorde vi ve oss för att gå till djungel landet. Där är det både djur man kan kolla på och ett stort lekland. Inte nog med det så var där en spelhall också. Där lekte och sprang Nowis runt för glatta livet och hade så kul. Så roligt att hon somna i bilen in till centrum sen när vi skulle kolla lite butiker och shoppa. Vakna lagom tills vi skulle hem igen.När vi kom hem landa vi på rummen och svira åter om till badkläder och packa ihopa oss för ännu en dag på badlandet. Stanna där till ca halv 8 och sedan duscha vi och packa ihopa. När vi kom ut i receptionen så tog vi en fika innan vi gick hem för att natta en trött tösabit.

Nu sover hon gott i sin säng och vi ligger raklånga i sängen vi också. Så trötta.. inte konstigt efter två fullspäckade dagar. Imorgon ska vi hemåt men först en tur till inne på djungel landet. Eftersom så otroligt mycket bilder har tagits tänkte jag göra bild inlägg med bara bilder och möjligtvis lätta texter under bilderna på varje ställe vi varit. Men de får bli i morgon under hemfärden. Nu ska jag gosa med min andra hälft och sova. Utcheckning klockan 10:00 imorgon. Natti


Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Så söt 🥰nouw.com/jenniesh
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229