BAD MED BÄSTISEN

Igår var Emma och bästisen Theo här på besök stort sätt hela dagen. Eller ja dem kom vid lunch och stanna till kvällen stort sätt. Super mysigt hade vi! Först en runda upp med vagnarna i skogen till badet med min mamma och lillasyster. Det blev doppa benen i barnpoolen för dem små och sedan lite gungande på lekplatsen. Resterande utav stunden vi var där uppe satt dem på filten och utforska allt som fanns på gräset. Löv, grässtrån, pinnar m.m.

Vi åt lunch hos mamma sen begav vi oss hem med vad vi trodde var två trötta bebisar men nej dem fick ny energi när vi kom hem. Så vi plocka fram bebispoolen och satte den på altanen, fyllde den med vatten och sedan plaska dem nöjda där en bra stund medans vi kunde sitta och snacka stund. När Emma och Theo åkt hem så tog vi bara en lugn kväll hela familjen. N var trött och det va vi andra också faktiskt, så därför lite dålig uppdatering.Idag har jag, N och min mormor varit iväg hela förmiddagen och början till eftermiddag. Vi landa hemma vid 14:00 tiden tror jag igen. Då fika vi lite på fika vi köpt med oss hem på hemvägen. Jag fick gått på min inbokade synundersökning som resulterade i att man har fått sämre syn = ny styrka, nya linser och nya glasögon beställda. Får vi hoppas vi trivs i dem när dem kommer om ca 2 veckor.

En tur om Väla köpcentrum och Ikea blev det också. N fick lite nytt och mormor fick köpt saker till jobbet. En lunch blev det på Ikea också såklart! N fick köttbullar, potatismos och brunsås med lingon och ärtor, det är en höjdare tycker hon!! Och till efterrätt såklart en glass!Nu är vi precis hemkomna efter att ha legat vid badet en stund och tagit kvällsdoppet. Inte jag då utan dem andra.. haha! N sover gott i vagnen en stund och jag har landat i soffan med en extrem allergi. M springer rundor här och fixar i hemmet, förhoppningsvis sätter han sig snart ner också (min man har väldigt svårt för att sitta still och ta de lugnt!)

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohhh så mysigt dem har detnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja verkligen! 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229