BABYSIM JA/NEJ?

Från dagens bad i vasken. Denna ungen ÄLSKAR verkligen att bada! Balja som vask spelar ingen roll bara hon får plaska i några liter vatten.

Idag har inte många knop gjorts här hemma. N har fått bada, jag har fått en lång dusch också. Jag fick möjligheten att åka och handla i lugn och ro medans N och M sov middag och sotaren har varit här och godkänt vår öppna spis så nu kan vi äntligen börja elda igen. Mer än så har inte gjorts och nu myser hela familjen i soffan. N är så övertrött men vägrar att sova så det svajar mellan att hon skriker/gråter hysteriskt till att hon ligger och skrattar och snackar med oss. Hemskt vad ett humör kan ändras fort, haha!


Jag har funderat en del på det här med babysim..
om det är viktigt att göra eller det bara är för att göra något mysigt ihop med sitt barn. Ja jag förstår de är viktigt såklart, men är det viktigt att gå på babysim med instruktör eller kan man vänja och göra sitt barn bekvämt i en pool med vatten på egen hand när dem är så små? Och sedan komplettera med simskola när hon blivit äldre och mer medveten att bli kunnig på egen hand med en simlärare?

Där är föräldrasim på söndagar i vår när kommun där dem har en grupp med ledare och alla barn mellan 3 mån-5 år med föräldrar är välkomna till sång, lek osv. Tänker att det kan va en rolig sak att göra med N istället för babysim. Men sen vill jag ju som sagt inte missa något på babysim om där anses vara viktiga punkter dem får lära sig där. Ja ni hör ju hur utsprid med tankar jag är?

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Haha, det där svajiga trötthumöret körde E med här hemma ikväll också! Tycker babysim verkar så mysigt, men har faktiskt inte bestämt oss för om vi ska boka in oss på det eller inte... Du får skvallra om vad du tycker (om ni börjar med det) 😊 Kram till dig & familjen 💓💓nouw.com/janielindahl
jonnasofieh
jonnasofieh,
Vi gick med William när han var bebis och han älskade det! Tyvärr fick vi en ny instruktör efter första terminen och var inte riktigt lika glad för det längre. Hon använde gärna William för att visa (eftersom att han sken upp som en sol så fort vi kom i vattnet) och han blev alltid ledsen och var det resten av passet sen.

Man behöver ju inte dyka med bebis för att dem ska få vattenvana. Det kan man lätt träna hemma. Men babysim kan vara en bra ursäkt för en själv som förälder att komma ur huset 😊
nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229