BABYGIRL

Idag har vi verkligen bara myst här hemma. Jag har inte ens bäddat sängen (vilket jag/vi annars gör varje dag här hemma). Jag och N har lekt på golvet med hennes leksaker, myst framför Disney Junior och vilat några rundor under dagens gång. Haft lite besök av mormor och morfar har även varit här inne och hjälpt mig med diskmaskinen. Mormor och min lillasyster ville även gå ut och gå en runda med N i eftermiddags vilket var så bra tajming då N var över trött och behövde sova en stund. Jag hann få undan disken och förbereda för kvällsmaten som skulle tillagas. Blev köttfärssås och spagetti idag.

För en stund sedan somna N och nu ligger jag och M rak långa i soffan och bara slappar. Jag börja må riktigt illa efter maten av någon konstig anledning. Tänkte starta en serie vi kolla innan vi flyttade som vi tänkte fortsätta på nu när vi fått internet i huset. I bakgrunden sprakar brasan som vi satt igång. Mysigt!


Såhär gosigt hade vi det tidigare idag. N har en period nu där hon älskar att bara ligga och mysa i min famn med nappen i munnen och snutten i handen.


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

michellenorman
michellenorman,
Hon är så söt!!nouw.com/michellenorman
thelisalarsson
thelisalarsson,
Alltså hon är för söt!!! Har hon kryat sig än lillan?❤️nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229