AUGUSTIS PLANER

Bli klar med minis rum

Jag orkar inte hålla på längre med hennes rum. Jag vill försöka få klart hennes rum innan augusti månad är slut. För sen är det bara 4 veckor kvar innan hon är beräknad och då vill jag känna att jag inte behöver tänka på rummet utan på andra viktiga saker och förbereda mig inför hennes ankomst.

Förnya på bloggen 

Bloggen ska få sig ett nytt lyft. Vill förändra lite här inne på bloggen. Både med designen och inläggen. Vill förnya mig lite och det kan nog vara roligt både för mig och er som är här inne och läser den. Hur jag vill ha det vet jag inte än.. men månaden är inte slut än så tar det lite som det kommer och ber om ursäkt i för tid om det kan se lite konstigt ut här inne under tiden som jag förändrar utseendet. Jag undrar även om där är något speciellt ni vill jag ska blogga om och som ni vill läsa kring här på bloggen. Ge mig massvis med tips!

Äta mer hälsosamt

Jag ska verkligen börja ta tag i att äta nyttigare nu sista tiden. Har läst att det självklart är viktigt under hela graviditeten men speciellt nu i slutet. Därför tänker jag mig att jag ska göra en lista med lite vad vi ska äta under veckans gång. Då kanske det inte blir på samma sätt att man slänger ihopa något enkelt när man väl ska ställa sig och göra mat varje eftermiddag/kväll för att man inte har kommit på något ordentligt att tillaga.

ta hand & pyssla om mig själv 

Yes, det ska jag bli bättre på denna månaden. Lite ansiktsmasker, fotbad osv. Skulle gärna velat hinna åka iväg någonstans på spa och massage också innan månadens slut. Peaka M lite om det igår att det skulle varit mysigt att åka iväg på något sånt bara han och jag. Vi får se men tror jag skulle behövt det iallafall.

Måste bara visa er denna underbara klänning som mini också fått av M:s mamma. Hon kommer verkligen vara så sockersöt i alla dessa söta klänningar och andra kläder som garderoben är uppfylld utav, längtar så tills hon kommer till världen och man kan klä henne i en massa fint.

Gillar

Kommentarer

sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Så söt liten klänning 💕nouw.com/sarahceciliacollin
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men visst är den! 😍
nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Spännande med ny design, samt klänningen är verkligen supersötnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja ibland får man förändra lite 😃 den är ju så söt 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229