ATT MAN KAN BLI GLAD FÖR DÅLIGT VÄDER


Just nu ligger N och sover på mig efter att för 10 minuter sedan suttit upp hos mig och kollat tv. Hon var trött, mammig och myssugen. Hennes mamma klagar inte alls! Bästa som finns, bebismysa!

Idag valde hon att göra morgon första gången vid 04:00 tiden. Jag tog upp henne till vår säng och sa att vi ska inte gå upp nu, sova en stund till. Hon nöjde sig med det och att få ligga istället mellan sin mamma och pappa o somna gott igen till 08:30. Bockar och tackar! Gick upp och åt frukost och sedan gjorde M ve sig för att åka och hjälpa sin lillebror. Dem ska försöka fixa den så den startar. Jag och N tar en mysdag här hemma idag. Jag tycker nästan de är skönt med lite dåligt väder igår och idag.. få svalka ner oss rejält efter dessa varma dagar vi nu haft. Och vi får ju inte glömma hur mysigt det faktiskt är med lite Netflix och mys i soffan med familjen. Slår mycket!Idag ska faktiskt inte så mycket göras här hemma. Ska sätta lite namnetiketter på N:s alla förskolekläder som vi än så länge handlat in till hennes förskolestart i slutet av september. Ska fota lite samarbeten som är ett måste! Sen ska vi bara mysa här hemma framför tvn och leka med N. Trots att det blåser extremt mycket här hos oss och regnet kommer till och från o hälsar på så tänker jag ändå att vi ska komma ut en sväng idag också. Kanske gunga, gå en runda eller leka i sandlådan. Vi får se, men vi behöver nog komma ut och få lite frisk luft under dagen.

Nu ska jag lägga N i sin säng, bäddar ner mig under en filt, starta en bra serie och mumsa på gårdagens köp, Ben & Jerry glass!


Gillar

Kommentarer

cdotter
cdotter,
Vilken mysig dag! <3 Kram!nouw.com/cdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
ja verkligen! Såna dagar behövs också 🥰nouw.com/juliamalmgren
Moa Larsson
Moa Larsson,
Håller med dig om att det verkligen är magiskt med lite sämre väder. Jag njuter för fullt av regnet! Kommer ihåg hur mycket jag längtade efter förskolestarten när det var My’s tur. Ska bli så fint att få följa all utveckling 🖤moafidelie.com
juliamalmgren
juliamalmgren,
skönt att jag inte är den ända som känner så! 🙈 åh ja även om de känns jobbigt att lämna siTT barn och inte tillbringa all denna tid man nu gör med henne så ska det även bli så kul att få följa utvecklingen och allt efter hon startat på förskolan 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229