ÄR MITT LIV BÄTTRE ÄN DITT?


Jag är inte den som kräker av mig utav åsikter och tankar kring andra personen såhär.. men jag har bitit mig i tungan tillräckligt länge nu och kan helt enkelt inte hålla mun längre. Inte riktigt vad jag brukar skriva om här på bloggen men behöver helt enkelt skriva av mig. Soo here we gooo...

Där har under en längre period varit en viss person som härmar mycket av mitt liv och mitt bloggande till och från. Det jag skriver om kan hen mycket väl göra ett liknande inlägg om och skriva kring, det jag skriver här inne på bloggen att jag gör kan mycket väl den personen någon dag efter jag gjort det ha gjort detsamma. Självklart kan det vara en slump när sådant händer, vilket jag är mycket medveten om, men när det händer omgång på omgång kan jag inte påstå att det är en slump. Det börjar enligt mig vara ett creepy beteende och om inget annat så tycker jag det är fruktansvärt frustrerande.. speciellt när man faktiskt skrivit och talat om hur jag känner och uppfattar situationen själv till personen som en vuxen människa som jag trodde vi kunde vara när vi prata om det. För trots allt var vi vänner för några månader sedan. Men ändån fortsätter hen samtidigt som hen förnekar allt och att det är så. Ursäkta mig men är det något fel på människan eller vad är det frågan om?

Sen har jag tänkt i all frustration att jahap men hen kanske upplever att ”ditt liv är bättre än mitt?” Och jag helt plötsligt skiter i vilket. För ja mitt liv är fantastiskt och låt då hen vara avundsjuk på det liv jag lever. För jag kan stolt klappa mig på axeln och njuta av vart jag står idag med en fantastisk sambo och dotter och allt vi har att blicka framåt kring.

I början när jag själv reagerade på det så tänkte jag att jag bara var allmänt löjlig och överdrev kring det. Delade inte mina tankar kring det till någon och la väll smått ner det. Men när folk börja kontakta mig och reagerade på det lika mycket som jag själv gjort så börja man förstå att det är rätt det jag tänkt och känt. Än idag kan folk höra av sig kring det. Och någonstans så tappar jag i mellan åt lite lusten till att skriva här på bloggen när någon annan speglar mitt liv och saker jag gör så fort jag delat med mig utav det här till er.

Det roliga av allt är att jag skickade ett Mail till denna personen då hon blockerat mig över allt efter att jag sa ifrån förra gången och dessutom fick jag tomma hot från hon och hennes sambo också som höggravid. Stabilt. Men då har hon nu gjort ett inlägg på sin blogg med mitt Mail och förklagar sig. Och dessutom sitter och säger att våra barn är i samma utvecklingsfaser och skriver därför samma saker för det på hennes blogg (vilket dem ej är). På detta så sitter hon och säger att jag skrivit dumma Mail till henne tidigare, va?! Nej jag trodde man kunde förklara för en så kallad vän hur man uppfattade och kände men då spårade hon totalt ut och skicka sin pojkvän på mig och hotar mig som sagt när jag var höggravid, också är det jag som skickat dumma Mail? Skiter fullkomligt i vilket, säger bara så mycket när hon ska behöva förklara sig på sin blogg om situationen. Stå upp för dina misstag istället. Jag skrattar högt åt detta och låter henne fortsätta om hon mår bra av det. Det är hon som skämmer ut sig när vänner som följer både hennes och min blogg reagerar och tycker det är skrattretande så som hon håller på. Nu har jag fått kräka av mig och nu tänker jag inte bry mig en smula om verken henne eller hennes familj. 

Är där någon annan som varit med om liknanden?

Ge mig lite pepp till att hitta motivation till att komma över denna mest troligt avundsjuka person och tycka bloggandet är roligt igen 🥰


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
Åh så himla tråkigt Julia! Hoppas hon slutar <3nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Hoppas jag med ❤️ Tack fina du! nouw.com/juliamalmgren
moafidelie
moafidelie,
Du har meddelande på instagram. Kör hårt - låt ingen ta ifrån dig det du tycker är roligt 💌nouw.com/moafidelie
juliamalmgren
juliamalmgren,
❤️❤️❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229