ÄR JAG EN DÅLIG MAMMA?


Ända sedan innan jag fick barn så har många sagt att man ska amma. Det är det bästa för barnet och dens immunförsvar, absolut det tvivlar jag inte ett dugg på. Ja jag kunde amma i 2 hela månader, jag skulle kunnat fortsätta också. MEN det visade sig att min mjölk inte var tillräckligt mättande så Nowalie kunde hålla sig i dem vanliga 3 timmarna. Nej hon åt nästintill hela tiden, varje timme. Vi körde och köpte ersättning och testade en kväll då hon var otröstlig. Hon blev med andra ord inte mätt överhuvudtaget den kvällen. Så ändrades allt, det var en helt ny bebis. Som blev mätt och sov så gott hela natten. Det var egentligen inget att diskutera, vi gick över till ersättning.

Men många har sina åsikter kring amning. Jag upplever att folk tycker man är en dålig mamma om man inte ammar eller för dem som inte kan amma. Det tog veckor för mig innan jag kunde börja släppa det och inte må dåligt över andras åsikter att jag faktiskt ger mitt barn ersättning istället. Om jag ska vara ärlig så sitter det kvar i mig än idag. Men jag väljer att se mitt barn mätt istället för att kämpa med något som inte mättar henne bara för att jag tycker den stunden är mysig och för folk säger att man ska amma sitt barn.

Hur känner ni kring det här med amning? Att ge ersättning istället m.m?

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

michellenorman
michellenorman,
Klart det bästa är att ens barn är mätt!! Annars är det ju plågeri, du är ingen dålig mamma❤️nouw.com/michellenorman
moahakansdotter
moahakansdotter,
Jag blir så trött på det där. Jag är självklart såå glad över att jag kunnat amma Leo. Men varför skulle man vara en dålig mamma för att man inte kan/vill? Om folk bara kunde sluta lägga sig i. Alla vet bäst för sitt eget barn och som du säger, hellre ett mätt och glatt barn. Glad mamma. Glad bebis. nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229