ÄR DET BARA ATT VÄNJA SIG?


En fullspäckad dag står på schemat och den börjar med en utvilad Nowis som vaknar vid 05:40 ca. Hon fick mat och ny blöja sen bar vi upp henne i våra sängar mellan mig och M så hon fick ligga där och mysa. Vid 06:30 valde jag att gå upp med henne då hon visade tydligt att hon tänkte inte somna om igen. Konstigt nog så känner jag mig utvilad.. inte för att jag sovit något extra under nattens gång men känner bara så, vilket såklart är skönt! Har verkligen gått som en zombie i några dagar nu. Kanske sovit djupare än vanligt inatt.. eller kanske var det den där tuppluren jag råkade göra igår kväll när jag skulle natta N och somnade själv. Haha, är det sånt man kommer få vänja sig vid som förälder? Att somna till själv så trött man är när man ska natta barnet?

Sagt blev gjort och jag o N gick upp och bädda ner oss i soffan. N ligger och kollar på Disney junior, just nu rullar Musse och racergänget. Den där Musse är populär här hemma må jag säga. Om en stund blir de frukost och ett bad för N innan vårt fullspäckade schema för dagen startar.Först ska vi till vår gamla lägenhet och genomgå en slutbesiktning på den och lämna nycklarna. Så skönt att få det klart och bara avsluta de kapitlet. Efteråt ska vi till BVC för växtkontroll av N så vi ser att hon växer som hon ska samt att M ska ha pappasamtal, något nytt dem tydligen införskaffat sig men jag tycker de är super bra att dem har det så papporna också kan få delaktighet och visa sig sedd på BVC. Annars är de ju oftast mycket mamman och barnet i fokus upplever jag det som.

Efter BVC så ska vi ut till Bjuv för att lämna det som blivit handgjort till N igen. Det hade blivit lite tokigt med dem så hon ska ändra lite på de. Därför har inga bilder kommit upp än, men lovar att visa så fort det är hemma hos oss igen! Vet inte om några fler ärenden ska göras när vi ändån är ute åt det hållet men de återstår att se.


  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh snygg tapet, vartifrå?
nouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229