ÄNTLIGEN HEMMA HOS HENNE!!

Äntligen är vi nu hemma hos vår prinsessa igen efter en helt fantastisk övernattning med egentid bara sambon och jag. Varit så skönt och helt underbart att få koppla av lite, men efter ett dygn borta från N så saknade man henne makalöst mycket! Hon har haft det sååå bra hos både sin mormor och gammelmormor och varit världens snällaste och gladaste bebis vilket kändes otroligt bra att höra. Stolt mamma!

Vi kom hem vid ca 15:00 tiden och gick då in det första vi gjorde till min mormor och morfar för att gosa med N. Vi stanna där och drack både kaffe och åt middag. Vi gick inte hem förens vid ca 18:30 då N börja bli trött. Just nu sitter jag med N vaggandes i famnen och försöker natta henne, eller ja hon sover men jag vill bara ha hennes närhet och snussa på henne en liten stund till innan jag ska lägga ner henne i vår säng. Ja för inatt ska hon få sova mellan mig och M. I need that!

  • Nära Hallontäppan -, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, kan helt förstå saknaden, märks så väl hur mycket kärlek du har för henne ❤️ Hoppas ni får en god natts sömn tillsammans hela fina familjen! Kram på er 💕nouw.com/janielindahl
linnearosengren
linnearosengren,
Men åh så härligt. 💕 Ha en fin kväll.nouw.com/linnearosengren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229