ÄLSKA DET!


Nu ligger alla i sängen efter en härlig måndag och helt fantastisk start på ny månad må jag ändå säga! Trots dem där solbäddarna inte kom som dem skulle idag. Vi fick iallafall njutit av en härlig promenad i solen, en kopp kaffe hos N:s mormor, ett paket med super söta saker i brevlådan till N och även slutat dagen med start av babysimmet där min moster även va med som sällskap!

N verkligen ÄLSKADE att bada. Hon var nog en av dem som tyckte det var roligast då hon var den ända bebisen i hela babygruppen som plaska heeeela tiden och snackade en massa med allt och alla. Hon störde läraren flera gånger när hon skulle berätta vad vi skulle göra näst på tur och det blev många skratt utav alla där. Söta unge! Hon njöt verkligen till fullo och ångrar inte en sekund att vi anmälde oss till babysim med henne. Längtar redan till nästa måndag då vi ska dit igen.Inte nog med att N tyckte det var så kul att bada så njöt jag också av hur underbart det var att ha en sådan här aktivitet bokad varje vecka med N. Verkligen super mysigt! Inte nog med det så har vi hamnat i en helt fantastisk grupp med en helt fantastisk lärare och helt underbara mammor och pappor såklart med deras små liv. Ska bli kul och se om man kanske hittar nya bebisar och mammor att umgås med, skulle varit kul!

Nu är hela familjen trötta, N somna för en liten stund sedan i sin säng och jag o M har lagt oss i sängen och kollar lite sociala medier innan vi ska släcka ner för ikväll. Jag har en jävulsk huvudvärk och spänning i nacken.. känner mig allmänt orklös och har värk i kroppen. Dock ingen feber så får hoppas att de bara är något som kommit tillfälligt på besök, kanske efter badandet i det värma vattnet. Vi får väll se om de är borta tills imorgon, hoppas hoppas!

  • Nära Hallontäppan, Ljungbyhed

Gillar

Kommentarer

Camillaehögberg
Camillaehögberg,
Mysigt! Vi ska på babysim på söndag för första gången! Längtar 😍nouw.com/camillaehögberg
juliamalmgren
juliamalmgren,
Det var helt underbart!! Längtar så till måndag igen 😍nouw.com/juliamalmgren
Emma Engström
Emma Engström,
Åh det lät ju verkligen så himla lyckat, så roligt! Blir ju glad av att bara se bilderna liksom 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229