A day off..

Godmorgon på er!
Hoppas er helg varit super, det har vår varit iallafall! Igår tog vi faktiskt bara en dag off.. från allt! Vi var så trötta båda två och vi stannade över över natten ute hos mamma även om det inte var planerat så, då det blev så sent och jag kände att jag inte skulle orka att köra den biten vi hade hem när det väl var dax att tänka på refrängen. Sov ingenting under natten till söndagen och M satt uppe sent och prata med några från släkten och kom inte o la sig förens vid 3 - halv 4 på morgonen. Så när vi väl kom hem igår vid middags tid så gjorde vi inte många knop, låg i sängen hela dagen stort sätt och sov till o från. Jag var bara snabbt ute och hämta saker hos pappa annars hem igen och bara tog det lugnt. Vi till och med beställde mat och hemkörning till det så trötta vi var, haha. Så därav inga inlägg igår.

Och höreni! Tack för hjälpen med klädvalet, ni hjälpte mig verkligen och gjorde det så mycket enklare. När ni sagt era åsikter blev valet enkelt och outfit nummer 2 (den svarta klänningen) blev det att jag klädde mig i. Dock blev det sån stress i slutet så jag hann inte få några bilder hur vi såg ut inför släktfesten. Och inte en ända bild knäppte jag på festen heller som ni kan få se. Tyvärr. Njöt väll bara av sällskapet av hela goa släkten som var samlad som händer så sällan.

Är rätt så trött idag också.. jag sover ju som sagt ingenting på nätterna längre, känner mig som en vandrande zombie nu förtiden, haha. Men ska försöka komma upp och röra på mig lite för att förhoppningsvis finna lite energi. Har lite som jag vill få gjort idag, eller MÅSTE få gjort idag rättare sagt. Har lite spännande inlägg på gång och jag går bland annat in i en ny graviditetsvecka idag.. så glöm inte kika in under dagen. Men innan dess ska jag njuta av min kopp med hallonblads te som jag fortfarande är skeptisk emot.

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Håll ut! Snart kommer hon 🌸🌸nouw.com/denevigaresenären
juliamalmgren
juliamalmgren,
Håller tummarna för det med!! Tack fina du!! 🌸🌸nouw.com/juliamalmgren
sweetwords
sweetwords,
Så fin mugg och outfit 2 vart väl toppenbra, var ju finfint. Förstår att det känns mättat att vara gravid nu, men snart så =Dnouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Tack snälla! Gynning har ju så mycket snyggt! 😃 ja men verkligen, den outfiten blev bra tyckte jag! ja Vi får väll hoppas det 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229