70% avklarat

Då var det måndag igen!
Tiden tickar verkligen iväg nu i graviditeten. Idag gick jag in i vecka 29 och hela 70% av graviditeten är gjord. Man märker verkligen hur magen växt på ett helt annat sätt dem iallafall senaste 2 veckorna. Den är så spänd alltid och man märker verkligen att hon börjar väga där inne för allt har börjat bli mer påfrestande nu.

Mini:

Hon är nu ca 40 cm lång och väger ca 1.3 - 1.4kg under denna veckan enligt gravidapparna. Tycker verkligen det är så roligt att se hur hon utvecklas för var vecka genom att läsa på olika gravid appar jag har. Bollar mellan 3 st. Hennes hjärna är så pass utvecklad att hon kan kontrollera både andning och kroppstemperatur. Hon har blivit allt mer känslig för ljus, ljud, smaker och lukter.

Jag:

Med mig är det bra, lite tröttare bara. Man känner och ser hennes sparkar mer tydligt nu och jag märker att jag har fått en rutin att jag är uppe 2 gånger om nätterna för att kissa. Det är lite tyngre att gå och ibland kommer jag på mig själv hur jag nästan vinglar lite fram, detta gör jag speciellt när jag är super trött i kropp och ben eller magen är otroligt spänd. Tempot är inte på samma sätt längre, kan inte riktigt gå så fort som jag gjort tidigare och ibland blir det fel då M är van att vi håller ett högt tempo och jag hinner inte riktigt med längre, haha!

Inhandling till mini:

Där är inte super mycket kvar att inhandla till mini och det kan jag till en viss del tycka är skönt. Är lite små stressad över ett babyskydd då man verkligen inte vet när hon väljer att titta ut. Rummet ska börja göras ve nu under M:s ledighet och det lilla som är kvar att inhandla får jag köpa lite med tiden som jag ser det nu under resterande tid av graviditeten.

Gillar

Kommentarer

charlottesandberg
charlottesandberg,
Så mysig tid ni har framför er 😍nouw.com/charlottesandberg
juliamalmgren
juliamalmgren,
man längtar ju verkligen så efter henne!! 👶🏼💗nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229