7 veckor kvar - gravid vecka 33

Ja om hon väljer att titta ut då förstås.. om 7 veckor. Det börjar verkligen dra ihopa sig nu och jag börjar bli allt mer spänd över vad det är för liten varelse som är där inne. Hur hon ser ut osv.. en liten uppdatering sedan förra veckan kanske?

med mig:

Är det rätt så oförändrat, foglossningen finns med mig och vissa dagar är värre än andra, och inte är det en dans på rosor men jag tar mig igenom det. Mitt illamående uppkommer fortfarande rätt så mycket men enligt barnmorskan var det fullt normalt att ha i slutet då där inte är lika mycket plats i magen för bebisen nu som det var tidigare och därför trycker den på magsäcken m.m. Sista två dagarna har jag varit rätt öm om magen, haft en sorts av smärta som inte velat lägga sig riktigt helt. Även rätt öm om revbenen och höfterna då jag märker att hon sparkar oftast upp mot dem när hon rör sig eftersom hon lagt sig rätt med huvudet neråt. Jag märker verkligen att det är en helt annan tyngd framåt nu och att magen har växt något fruktansvärt dem senaste veckorna, jämfört med hur den växte i början.

med mini: 

Hon växer på och nu tror jag det verkligen blir med individuellt hur ett barn växer i längd och hur mycket dem väger osv. Men som vanligt enligt gravid apparna jag har så ska hon denna veckan va ca 44-45 cm lång och väga runt 2 kg. Tänk att bara bära runt på hennes ca 2 kg extra framtill, inte konstigt att ryggen och kroppen reagerar. En annan rolig sak är att hon nu är ungefär lika stor som en ananas. För övrigt ska barnet i vanliga fall bli lugnare mot slutet av graviditeten men här är det helt tvärt om, en livlig bebis varenda dag hela dagarna lång. Inte ska hon sova, då kan hon ju missa något ljud m.m. Haha!

cravings:

Ja mina feferoni ska jag inte sticka under stolen med att jag inte har cravings för längre. Kan inte leva utan dem och senast igår när M beställde köpemat till oss bad jag honom köpa med extra feferoni, självklart gjorde han det och nu har jag att mumsa på idag också. MUMS! För övrigt är det mycket frukt och grönt. Fortfarande inte så glad för en massa sötsaker utan isåfall är det någon frukt om det ska vara mot de söta hållet. Citron äter jag fortfarande, men inget jag har ett sånt sug efter som jag hade i början. Lite roligt hur det kan förändras under graviditetens gång.

Förändrades era cravings under er graviditet också? Vad hade ni för cravings?

Gillar

Kommentarer

klingstrom
klingstrom,
Såå fiiin!!nouw.com/klingstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
åh tack fina du! 🌸nouw.com/juliamalmgren
escali
escali,
So beautiful!!
nouw.com/escali
juliamalmgren
juliamalmgren,
Oh sweet you, thanks!! nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229