6MÅNADERS KONTROLL, SPRUTA OCH LEK MED BÄSTISEN

Igår hade vi en fullspäckad dag. Först fick vi på förmiddagen åka iväg för att hämta ut ett paket som jag fått påminnelse om över helgen. (Innehållet kommer upp under dagen). Sedan vidare mot BVC för 6 månaders kontroll för Nowis samt en spruta inför semestern vi ska på nu om en månad. Man får inte ta den innan dem fyllt ett halvår och som tur va hann hon fylla det 1 dag innan BVC besöket. Denna kan ge biverkningar som feber, öm och ont i kroppen mellan 5-7 dagar efter hon fått den. Alltså kommer inget nu direkt. Hoppas hon slipper det dock!

Efter BVC besöket där N var super duper duktig! Är så stolt över hur duktig hon är när hon får sprutor trots hon blir super ledsen för en liten stund men hon hämtar sig så snabbt igen och glömmer helt bort vad som just hände. Som sagt efter BVC åkte vi och träffa Emma och bästisen Theo. Dem lekte och snackade en massa, fick lite mat sen blev dem så övertrötta så vi hade två griniga bebisar istället. Vi valde att gå ut och gå en runda i det fina vädret och så blev det! En längre härlig promenad där vi snacka massvis och gick även inom Ica för att handla vad jag trodde bara va en dricka till mig som var törstig. Slutar att man hamnar på barnmats avdelningen och köper sig ett helt skafferi med barnmat till N. Hela vagnen blev full och nu ska vi testa inför semestern olika maträtter för att veta vad som är en hitt och inte att kunna packa ner i väskan till semestern.När vi gick från oj valde vi att köra hemåt då klockan blivit mycket och vi skulle hem och ge N mat och laga mat till mig och M. Mamma med lillasystrarna kom över en sväng när vi landat hemma. Käka lite kanelbullar mamma bakat och hon skulle låna böcker jag hade.

På kvällen så komma sedan Emma och hennes sambo Felix till oss för att köpa vår soffa. Ja vi fick ett spontant ryck och sålde vår soffa och skulle ha en ny. Nu står vi här med ett tomt vardagsrum i väntan på ny soffa.. dessutom ska vi nog avboka den soffan vi valt då vi tänkt om och köpa något annat. Så det ska bli spännande att se hur länge vi är utan soffa, haha!


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så skönt att det gick bra med sprutan till N ❤️ Håller alla tummar att hon slipper feber ✊🏻 Spännande med soffan, ska bli kul att se vad ni hittar er för fint! Hoppas ni får en fin dag i solen idag ☀️💕 Varm kramnouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229