3 MÅNADERS VACCINATION


Nu sitter jag under en filt med en kopp varm choklad och myser i soffan. M är iväg och köper en sak och N sover gott i vår säng. Om en stund kommer några och köper/hämtar vår garderob som vi måste bli av med innan flytt.

Vi var på BVC och tog vaccinations sprutor på N idag som jag skrev i ett tidigare inlägg. Åh vad jobbigt det var. Jag själv är extremt rädd för sprutor, aldrig tyckt om det. Också ska min dotter på detta ta det. Man känner sig inget annat än hjälplös. M fick ta henne i famnen och jag sysselsatte mig med annat för att inte tänka på det. En spruta i vardera ben snabbt och smidigt och hon var super duktigt! Men såklart blev hon ju sååå ledsen, aldrig hört henne så ledsen! Jag tog henne direkt upp i min famn när dem var klara och hon rätt så snabbt blev lugn igen. Lilla hjärtat!

Nu är de gjort och nästa omgång blir vid 5 månader. Innan vi åker utomlands. Jag hoppas bara inte hon nu åker på biverkningarna man kan få. Får feber, mer ledsen och gnällig, värk i kroppen osv. Håller tummar & tår!

Hur var era barn när dem skulle ta vaccinations spruta vid 3 månader. Fick dem några biverkningar?

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Det är klart att sprutor inte är kul <333 Lilla gumman! Men hennes ögonfransar dock! Wow! nouw.com/celinelundqvists
Maria - To make each day count
Åh, det är det värsta, har jag hört från mammor i vänkretsten :/ Jag tror min man måste följa med för att det ska gå sen när det är vår tur... God forsättning på det nya året! 😊headoverheals.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229