2 MYSIGA DAGAR

Snacka om att dagarna har sprungit förbi fort! Både gårdagen och dagen vi haft idag. Men mysigt har vi haft iallafall. Tänkte dela med mig lite utav hur vår gårdag men även hur dagen idag har sett ut.


MÅNDAG

Igår såg vi till att bli klara med staketet så långt vi hade virke till det iallafall. Snyggt blev det men vi skulle skippat att göra de i den brutala värmen vi hade igår. Vi kämpa ut till den sista brädan och sen höll jag på att svimma.. mådde så kasst! Vi valde att dricka några glas vatten och packa ihop oss för att dra upp till badet där mina små syskon och mormor redan va. Jag som i vanliga fall är en riktigt badkruka valde att hoppa i, bästa jag gjort på länge. Så skönt och så svalkande! En ny människa när jag kom upp igen. N fick också såklart bada, hon kröp till bebispoolen hela tiden. Hon bara älskar vatten och att få plaska, ändån var det bara 23 grader i vattnet. Men inte brydde hon sig om det, utan blev förbannad när vi skulle ta upp henne där ifrån för läpparna börja bli blå på henne. Ja jag låter bilderna tala över vår lilla tösbits glädje över att få bada.Mamma och min bonuspappa dök upp någon timme senare och ville också doppa sig. Sedan bestämde vi oss för att grilla ihopa hos mamma. Så där avslutades kvällen med god grillning, en zucchini sallad direkt tagen från mammas trädgård och vars en mojito. En perfekt måndag och start på denna nya veckan.


———————————

TISDAG

Idag vakna vi vid 08:30 utav att N stod och titta på oss. Vilken fruktansvärd natt vi haft. M låg plant på golvet för de var svalt, jag höll på att dö av värme slag och vet inte hur många gånger jag var uppe och drack vatten. N vakna ex antal gånger. När vi tillslut kom på yrvakna och super värma att vi kunde starta vår ac. Sen somna vi gott hela högen.Vid lite över 10 tiden efter att vi ätit frukost, klätt på oss och packat ihopa oss. Drog M till sin mamma med ena bilen för att hjälpa dem med lite saker som skulle till tippen. Medans jag och N packa in oss i andra bilen för att dra till min pappa och hälsa på. Vilken trevlig dag vi haft. Vi kom dit, N fick gosat med moffe och sedan leka med mosters leksaksdjur på golvet. Helnöjd var hon, som alltid! Medans hon gjorde det satt vi andra och snacka o drack kaffe. Min bonusmamma och lillasyster gjorde ve sig så vi sedan kunde åka en vända till centersyd bara vi tjejer. N, jag, min bonus mamma och två lillasystrar. Vi hade så mysigt! Åt en god lunch, kolla rean och shoppade. Hur god såg inte salladen ut som jag åt?! När vi kom hem till pappa igen var M där och hjälpt dem med häcken. Vi sluta dagen med att bada i deras jacuzzi och åt vars en glass innan vi drog oss hemåt.


  • Food

Gillar

Kommentarer

Veronica
Veronica,
Så härlig och så fina bilder😍 Vilken app/program använder du för redigering av bilderna, och vilka inställningar? Skulle bli så glad om du kunde dela med dig 🙌🏼
emilialindman
emilialindman,
Åh vilka härliga bilder!! 😍 Vad använder du dig av för kamera?😁nouw.com/emilialindman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

EN NY STICKAD

Idag gick vi upp runt halv 10 tiden. Åt lite frukost och städade över hemmet samt tog hand om tvätten. Känns skönt att ha gjort det nu och shit vad allt går mycket snabbare när man hjälps åt. Martin svepte över golven och jag dammtorkade.

Snart blir det att göra ve sig för att åka ner mot stan lite senare och kolla. Alla bilar kör där igenom under vallåkra helgen, så vi brukar åka ner där och kolla på alla roliga men även fina bilar som cruisar igenom där varje vallåkra lördag.

En ny stickad tröja till samlingen fick det bli häromdagen. Denna är faktiskt köpt på rean på Lager 157, länkar den nedanför till er. 100 kr betala jag för den och den är sååå mysig och skön. Finns i fler färger också och ångrar nu i efterhand att jag inte köpte i dem andra färgerna också när dem var så billiga. Kanske ta på sig denna idag beroende på hur varmt det ska vara..? hmmm!

STICKAD TRÖJA - HÄR (klick)

Gillar

Kommentarer