10 PÅ MIN BUCKETLIST - FEBRUARI

Vad är inte roligare och mer motiverande än en #bucketlist för månaden som nu väntar oss. Här nedan kommer min och dela gärna med er utav er bucketlist om ni gjort en!

- - - - - - - -


Få in en rutin på mina måltider. Så jag äter var tredje timme något mål. Har gått ner extremt mycket i vikt sedan jag fick N och är nu underviktig åter igen. Det jag absolut inte ville, skedde. Så nu ska det bli ändring på det och få mer rutin och struktur på maten. Så jag kan ha den energin och bra måendet jag vill ha och kunna ge min dotter.


Måla om sängbord och lite annat här hemma i en annan kulör. Har köpt färg och penslar så det är bara att det nu ska finnas tid och göra det också.MINST 2-3 promenader i veckan. Ja om jag själv får önska skulle jag velat ta en promenad varje dag. Men ibland kommer saker i mellan och ibland hinner man inte med en promenad helt enkelt. Men i riktlinje så vill jag gärna vi kommer ut minst 2-3 gånger på en rejäl promenad.


Släppa tyglarna över mitt pedantiska jag. Jag har märkt hur jag gör slut på mig själv och hur trött, utmattad jag blir över att hela tiden ha hemmet och allt omkring mig på topp. Jag vilar aldrig när N gör det för då ska jag se till att städa och göra hundra saker. Jag ska våga tycka det är okej att en prydnadskudde ligger lite slarvigt i soffan, att sängen är obäddad en dag eller att 2 glas står kvar i vasken. Det är okej och det ska jag jobba på.


Införskaffa mig ett par nya jeans! Som jag sa för ett tag sedan så ekar de tomt i min garderob med jeans. Behöver verkligen mig ett par nya, så de ska införskaffas denna månaden!


Jag och M har sedan året börja bestämt att nu när vi flytta ut nära mamma och mormor så ska vi en gång i månaden få barnvakt någon timme till N också ska jag och M få egentid genom att åka och äta något gott, gå på resturang eller spa eller något annat bara han och jag. Trots att vi valt att få barn och självklart ska all tid tas till N, så får man ändån inte glömma sin partner.


Göra en förändring med mitt hår. Vet inte riktigt hur jag vill ha det, men jag vill göra något med mitt hår. Fräscha till det nu när de är nytt år. Tänkte dela med mig om lite förslag jag tänker mellan i ett annat inlägg så kan ni väll hjälpa mig!Bli bättre på att fota med min systemkamera till här på bloggen. Den har verkligen bara lagts i en låda och ligger och dammar nu. Vore roligt att ta upp den och bli mer kreativ med den. Kanske fler bilder på stativet med mig och N osv?


Bloggen ska få sig en ny touch! Den ska få sig en ny design och nya fräscha bilder som header! Känner att den behöver sig ett lyft nu när vi har ett nytt år att blicka sig framåt.


Jag ska bli bättre med att boka in med vänner. Kanske träffa tjejkompisar som har barn lite oftare och göra saker. Även anordna någon tjejkväll nu när man flyttat till huset osv. I need my friends too!


  • Nära Röstånga

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
Så roligt inlägg! nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229