1 vecka gammal idag


God förmiddag på er! ♡

Idag är det måndag och en ny vecka. Det är helt sjukt att det redan var en vecka sedan jag hade en helvetes natt från söndagen till måndagen med värkar o vattnet som gått på kvällen. Sen åker vi in på måndags morgonen och vår lilla prinsessa kom senare under dagen. Idag är hon en hel vecka gammal! Så här fort får ju inte tiden gå, haha! Kändes precis som vi fick henne o kom hem från BB.

Denna första veckan som förälder och med en liten ny familjemedlem har varit fantastisk. Det har gått oväntat bra tycker jag och vi börjar komma in i rollen som föräldrar och en familj på 3 nu. Vi har hunnit hittat lite hennes rutiner och hur hon fungerar som individ, det är verkligen så häftigt hur man lär känna sitt barn och uppfattar vad som är fel eller vad hon vill för det mesta.Idag hade jag och M lite samtal som skulle ringas på schemat, skönt nog har vi redan hunnit fixa detta under förmiddagen. Vad resterande utav dagen erbjuder har vi ingen aning om. Vi tar dagarna lite som dem kommer, vi skulle behöva städa över här hemma så det kanske får bli en sådan dag. M ska ju vara hemma sina 10 dagar så han har hela denna veckan också. Skönt tycker jag då vi kan hinna att komma in i detta nya livet lite innan han rusar tillbaka till jobb och jag får klara mig själv med N på dagarna. Inte för att jag tror de kommer vara några problem så snäll bebis som hon är men ni förstår hur jag menar.

Annars myser vi som sagt bara här hemma. Vi är super noga med att vi inte vill ut bland folkmassor och ränna.. vi håller oss hemma och folk kommer över på besök när dem vill mysa och träffa henne. Vi försöker även komma ut på en runda varje dag för att få lite miljö omväxling och frisk luft, vilket jag tycker är helt underbart!

KRAMAR ♡


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Det är sjukt vad en vecka kan gå fort!! <3nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men eller hur 🙈nouw.com/juliamalmgren
LindaLinnros
LindaLinnros,
så fina bilder 😊nouw.com/lindalinnros
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229