05:00

Innehåller affiliate-länkar

Gäsp.. Godmorgon på Er! Inget jobb har jag att gå upp och rätta mig efter denna morgon, men ändån så kunde jag inte sova mer än till 05:00 ca. Jag har mått illa exakt hela natten och foglossningen fortsätter ta kål på mig så många timmar sömn har det inte blivit. Låg och vred och vände på mig i hopp om att allt skulle lägga sig (trodde jag) och att jag skulle somna om igen, just för att jag är så trött. Men ack nej, gav upp vid 05:40 och gick upp med Ixi och satte mig i soffan. Tyckte synd om M som vakna hela tiden så fort jag rörde på mig.

I skrivande stund sitter jag i soffan med mjukis kläderna på, en film som rullar i bakgrunden, en sovandes katt bredvid mig och ett stort glas varm oboy. Ska fortsätta kolla lite inredning då jag blivit så sugen på att byta ut lite i sovrummet och vardagsrummet nu inför höst och vinter.. skulle velat ha mörkare lite tjockare sammetsgardiner och då fylla upp med samma färgskalor i prydnadskuddar, sängkläder m.m också, och har en vision i huvudet hur jag verkligen skulle velat ha det.. hmm.. nedan är lite jag fastnat för!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
mjukiskläder och soffa är ju det mysigaste! 😍nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
visst är det! 😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
jonnasofieh,
usch så tråkigt att du har haft en jobbig natt. Hoppas denna blir bättre ❤️nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
juliamalmgren,
natten till idag var så mycket bättre! kände mig utvilad och fylld med ny energi när jag vakna imorse ❣️ kramar nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229