03:43


Yes.. då starta vi denna torsdagen om man fråga Nowalie. Hon vakna för mat då och VÄGRADE somna om. Så nu ligger vi här och snackar och kollar babblarna efter 1 timmes försök till att få henne att somna om igen.

Just nu känner jag mig sur och tvär.. brukar inte bli påverkad av att vakna mitt i natten eller tidiga morgnar. Men nej idag känns det nästan som att jag blev väckt på fel sida.. sen tror jag där ligger en förkylning som fortfarande inte slagit ut på 3 veckor nu i luften.. ont i halsen och snuvig.. mellanåt är det nästan så jag har frossa med. Det suger också en del energi ur en. Allmänt hängig är jag denna morgon.Denna dagen ska vi träffa Matilda och hennes son Frank om inte jag mår sämre under morgonen. Om dem kommer så är planerna en en promenad och bara umgås. Ska bli trevligt!

Nej nu ska jag upp, ta på mig morgonrock, mysiga inneskor, gosiga byxor och göra mig en kopp varmchoklad med grädde o marshmallows. För inte har Nowis tänkt att somna om igen..

KRAM SÅLÄNGE


  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
Åh jag kände mig också sådär för några veckor sedan, som att något aldrig bröt ut. Sen tog Patrik Leo en natt/morgon och jag somnade om och fick därmed sova längre än vanligt & DÄR var det kört 😂 tog förkyld och mådde skit hela dagen!nouw.com/moahakansdotter
sweetwords
sweetwords,
Ohh dessa sömnlösa nätter och tänk om man kunde styra mer över det, man får för mycket fokusera på sömn sedan man fick barn, lite drygt, men det blir bättre och bätrenouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229