03:39

Gaaah vad trött jag är denna morgon. Inte mycket sömn jag fick denna natten.. N valde att vakna vid 03 tiden och var hungrig. Gav henne mat och sen ville hon inte somna om som hon vanligtvis brukar göra.. ack nej, hon tyckte vi skulle ligga och snacka och busa sådär klockan 03:39 på natten när jag precis somnat och kommit till ro, Yey!

Jag som var lite små mallig över att hon sovit så bra 4 dagar i streck, hela nätter.. också skulle det bara vända såhär. Hoppas bara det är inatt det var så och att ”hon kände av att pappa inte va hemma” , haha!


Bilder tagna inatt, Mammas lilla skitunge! Tur din mamma älskar dig mest i hela världen!!


Som jag skrev igår ju så skulle M till en vän och käka något och sedan sitta uppe hela natten för att kolla MMA matcher. Så därav fick jag och N sova själva inatt i vår stora säng för den lilla mini människan. Som jag skrev så hade jag lite svårt att komma till ro och det kändes konstigt att vara ensam hemma bara N och jag. Men tillslut så vid 02:30 tiden så somnade jag. N kände nog också av att pappa inte var hemma, annars brukar vi ju dela upp det som vi gör på natten eller tidiga morgnar. Men men vi ska hämta honom idag igen, ingen speciell tid sagd men säkerligen runt middagstid. Tror han vill hem och ta en mysdag hela familjen bara, det vill iallafall jag och N göra efter denna natten!

Nej nu ska jag se om vi kan somna en stund till innan vi ska upp och klä på oss ytterkläderna för att åka och hämta hem M. N har precis fått mat och ny blöja. Hon verkar fortfarande trött så ska se om hon somnar igen, isåfall gosar jag ner mig bredvid henne och sover en stund till också.

Hörs senare!

  • Nära Åstorp

Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Åh sådant är så typiskt när man väl somnat så vaknar dom små istället Eller när man är hur trött som helst men dom är pigga är också typiskt🙈 Däremot har Min också börjat sova hela nätterna Men vissa nätter kan vara lite jobbiga ännu. Men jag hoppas Det gick bra att somna om och att du får en bra söndag kramar ❤️nouw.com/thereese
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja men precis!! 😄❤️nouw.com/juliamalmgren
moahakansdotter
moahakansdotter,
Åh så mysigt att ni ser granen från sovrummet! Och så fina bilder på Nowalie! Hoppas ni får bättre sömn kommande nätter 😊nouw.com/moahakansdotter
juliamalmgren
juliamalmgren,
Ja de är så mysigt! 😍 åh tack raring! ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229