// mycket träning i januari blev det och god damn vad jag älskar det //

// mycket mys med bästa ponnyn och en ny tränare har vi hittat //

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt nya 2018, spännande och läskigt på samma gång.

Jag är ju en person som tänker, väldigt mycket, kanske lite för mycket för mitt egna bästa men under dessa stunder som jag verkligen börjar tänka på livet och vad jag vill, mina drömmar och mina mål blir jag otroligt peppad och får tillbaka livsglädjen på en helt ny nivå. Jag älskar att ha drömmar oavsett om de är små eller stora men ibland kan jag leva mig in i min dröm lite för mycket vilket resulterar till en lite ledsen och kanske liten hopplös Julia.

Hur ska jag klara att fixa min dröm? Vart ska jag börja? HUR gör man ens?

Jag är otroligt dålig på att uppskatta mig själv, otroligt dålig på att ge mig själv stöd och uppmuntran. Väldigt dåliga egenskaper om du frågar mig. Jag är dålig på att hjälpa mig själv, stå upp för mig själv och visa mig själv att jag faktiskt kan. Jag vet ju om mina svagheter och på många sätt är det en tillgång MEN jag har svårt att komma på HUR jag ska få bort dessa tankar i mitt huvud. Det är så synd att jag inte kan uppskatta mig själv så som jag kan uppskatta andra. Att jag sätter en otrolig press på mig själv som enbart skapar prestationsångest istället för att jag kan njuta av stunden och det faktum att jag FAKTISKT kan. Alla de tentor vi har haft under höstterminen har jag trott jag inte skulle klara och jag klarade alla med marginal.. Jag har svårt att förstå att jag faktiskt kan få in information i mitt huvud och att jag faktiskt kan mer än vad jag tror. Jag har bara svårt att lite på mig själv.

Jag har mål för 2018, egentligen inga stora mål men mål som gör att jag kan få en bättre inkomst, kunna flytta ut så småningom och vara glad. Detta året ska jag inte sätta för stora mål utan sätta mål som är "enkla" att få till men som ändå kräver att jag som människa måste lita på mig själv, uppskatta mig själv och uppmuntra mig själv, så ja, det finns saker att jobba på även om mina mål är "små".

Nu har jag säkert spånat iväg helt galet mycket och detta inlägg inte alls har ett sammanhang, men det kändes skönt att bara få skriva av mig lite. Helt random fick jag för mig att jag skulle skriva so I did. Det är lite så jag fungerar, jag kommer på något och måste genast göra det, som att jag får värsta coola idén men egentligen behöver jag bara få ut lite luft. Det kan kännas så bra när jag börjar skriva men efter ett tag kan jag bara stanna och fråga mig själv vart jag vill komma med mitt skrivande och vad jag vill känna när jag är klar. Så därav kan mina inlägg ibland spåra lite mot slutet men det kanske makes sense för vissa och andra inte, men så är ju livet också, det är olika för alla (..nu spårar jag ut igen..).

Men nu ska jag få ut luft på lite annat sätt, nästa stopp: Gymet!!

Likes

Comments

God kväll mina kära!

Har ni haft en härlig söndag? Det har nämligen jag!! Vaknade imorse och åt lite härlig frukost sedan åkte jag, mamma och pappa till gymmet och jag körde ett PT-pass med mamma som ville ha hjälp i gymmet. Vi fick till ett riktigt skönt pass och mamma var superduktig. När vi kom hem förhörde mamma mig inför min tenta på onsdag, det kändes jättebra men man vet ju aldrig vad man inte vet liksom haha.

På eftermiddagen åkte vi till stallet, jag och mamma. Vi hoppade lite uppe i ridhuset med några från stallet och det var superkul. Fayt hade otroligt mycket energi han har ju inte hoppat på 3 veckor så han var lite galen men hoppade otroligt bra och var på hugget liksom, ledigheten får vi jobba på lite mer senare ;).

Kom hem, tog ett bad och nu sitter jag i soffan med en ansiktsmask på och kollar på lite tv och ska läsa lite mer plugg snart men just nu är det skönt att bara sitta här ett tag och ta det lite lugnt.

Puss på er xx

Likes

Comments

Goddag på er alla!

Idag är det ju lördag och det är tycker jag den bästa dagen på veckan, ledighet mmmmh älskar det. Jag kom hem sent igår kväll och hoppade inte i säng förrän runt halv 2 och tror inte jag somnade förrän kl 3... svårt att sova ensam när man sovit med någon i några veckor nu, men man vänjer ju sig!

Jag gick iallafall upp tidigt för att, som vanligt, köra Emelies intensivpass kl 9:30. Det var såå underbart som vanligt och jag kände mig starkare än förut och har mer motivation nu. Jag har ju inte tränat regelbundet i England pga brist på gym osv så jag har kört lite konditionsträning på deras crosstrainer och två löprundor men that's it liksom.. så man kan säga att jag haft 2,5 vecka vila, vilket faktiskt varit till det bättre. Jag kände mig som sagt otroligt stark imorse och energin bara sprudlade trots att jag sovit få timmar. Men nu är jag tillbaka.

Resten av dagen kommer bestå av plugg plugg plugg. Har tenta på onsdag... så ska verkligen sitta resten av dagen/kvällen och bara nöta och försöka förstå allt jag inte förstår än. Jag hoppas kunna vara lite mer lugn inför denna tenta och ta det som det kommer, slippa stressa upp mig själv som jag brukar, men vi får se vad som händer med det.

Hoppas ni alla har en superbra lördag, puss xx

Likes

Comments

Hej på er och GOTT NYTT ÅR!!

Sjukt att ett helt år redan har passerat och ett nytt år är här, 2017 gick så himla fort speciellt hösten.
Mitt år har både varit tufft, bra, härligt och ledsamt, jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och saker från år innan luckrades upp och jag började min terapiresa kan man väl kort och gott säga. Mark flyttade till Sverige och jag började plugga. Förhoppningsvis i år kan vi hitta en egen lägenhet och jag ska försöka hitta ett nytt jobb nu när Gustavs företag växer och de behöver någon på heltid där. Jag hoppas på ett riktigt bra år och jag hoppas att allt jag önskar att göra för i år sker. Jag har inga speciella nyårslöften förutom de jag alltid har - Att träna, vara hälsosam som vanligt och plugga hårt även fast det är tufft - inget nytt direkt.

Jag är pepp på det nya året och förhoppningsvis kanske jag kommer uppdatera här oftare, det är iallafall vad jag vill<3

Just nu är ju jag i England där jag spenderat både jul och nyår. Konstigt på ett sätt att fira jul den 25 december men ändå kul att se hur jultraditionerna är här. Vi hade en superhärlig jul så det kändes bra.

En annan grej som jag bara måste berätta för er är att nu är jag äntligen licensierad skivstångsinstruktör!! Jag hade min licensiering den 15 december och börjar ha mina pass den 24 januari, ska bli så himla roligt!!

// Min söta fina polle och jag på min licensiering //

// Vår fina gran vi har hemma i Stockholm + lite grejer jag fick här på juldagen //

// Från rugbymatchen vi gick och kollade på häromdagen + den fina granen framför katedralen i Bath //

// Min nyårsoutfit och Mark vid middagen på Jamie's Italian (enda bilderna jag tog under nyår haha) //

// Nyårsdagen och vi tog en härlig promenad och hamnade inne på området i Stourhead (kostar annars 180kr att gå in men men haha) //

Likes

Comments