En månad på svensk mark.

Kan tipsa om att flytta utomlands enbart för att få åtnjuta nykärleken som uppstår för vårt svenska land vid hemkomst. Kan däremot inte rekommendera någon det här med distansförhållande just nu.

Men för er som fortfarande går in på den här bloggen titt som tätt tänkte jag att jag skulle dela med mig av vad man kan göra under några veckor i juni...

Först och främst kan man återförenas med bästisar.

Varför inte över en laxbit eller femton 😍

Sen kan man med tusentals supportrar fira Sveriges framgångar i fotbolls-VM på Ullevi. Fördel när jobbet är så när så man kan undvika bajamajorna och hå på toa i paus på kontoret. / tjejen med liten blåsa

Sen kan man upptäcka att cavan jag förälskade mig i i Paris nu även finns på systemet. Dock i vackrare flaska.

Förälska sig kan man också göra i bästa vännens färska sötnos. Julia ❤️ Siv

Att fira midsommar med barnets föräldrar ör även det att rekomendera.

Äta sillrester i en vecka är ju ändå en av de största fördelarna med midsommar.

Picknicks med Göteborg som utsikt har förmodligen aldrig tidigare varit bättre än när man inte sett Älvsborgsbron på hela sex månader. Sällskapet går knappast att klaga på heller.

Att med harmoni i kroppen spendera helgerna i stugan på Visingsö går knappast av för hackor. Älskar känslan av att känna igen mig i en skog (när jag inte tappar Bort mig då).

Att fynda på missionskyrkans årliga marknad är även det något jag rekommenderar starkt. Hållbart dessutom.

Det mina vänner var några små ögonblick ur några härliga veckor i Sverige. Snart väntar semester och då ska jag väl kanske ta nåt typ av beslut om jag ska fortsätta mitt ordlekande i detta forum.
Det är ju trots allt en ganska trevlig form att lyfta mina funderingar och tankar i.

So long på er mina kära bloggläsare ❤️

  • Min vardag
  • Nära Östansjö

Gillar

Kommentarer

christinesstories
christinesstories,
Åh, så kul att du uppdaterat! Du verkar ha haft en riktigt bra månad i Sverige 😊 Det känns lite som att läsa om mitt eget liv 2010. Då flyttade jag tillbaka till Sverige innan sommaren och hade distansförhållande med en fransman. So I know the agony.
nouw.com/christinesstories