Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag och godmorgon på er! Nu är jag hemma igen och uppdateringen ska dra igång. Karlstad bjöd på regn igår och ser ut att kunna bli likadant idag;) Vi kom hem igår strax efter 23 och kände inte för att sätta mig med datorn i knät och blogga;) Helgen har varit jättekul, mys med massa vänner och vi fick även se Danmark, vilket var väldigt länge sedan! Så tack för denna helgen..

Idag börjar jag tidigare.. Vi ska ha fotografering för katalogen och vi börjar då 08:30 istället för 10:00. Men jaja, ska inte börja klaga med en gång;)

Stallet står också på schemat och Cleo ska ridas! Har verkligen saknat henne, ska bli skönt att få pussa på henne igen<3 Har ingen aning om vad vi ska göra idag, ena halvan av mig vill ut i skogen och andra vill köra ett litet pass i paddocken. Får väl se vad Cleo vill;)

Men nu börjar jag få bråttom så ni får ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag i Danmark, vi kom fram inatt kl 1 typ, så lite trötta är vi;) vi bor i en sjukt söt stuga med 3 andra personer! Tror att denna helgen kommer att bli väldigt bra.

Vad har ni för planer i dag? Berätta!:D Lite mer om vad vi ska göra kommer upp ikväll med lite bilder;)

Likes

Comments

En lista på saker att göra när du har extremt tråkigt..

1. Gå ut på stan och ställ dig framför en person och skrik Hej. Typ, länge.

2. Baka en kaka och kasta den i marken när människor ser på, bara för att se reaktionerna.

3. Skriv en bok och läs högt ur den på bussen.

4. Gå på en bio du redan sett och berätta för alla vad som händer.

5. Ställ dig på ett torg och kolla upp mot himlen och skrik.

6. Bjud någon du ogillar på chokladbollar av trolldeg.

7. Börja blogga.

8. Ta körkort och kör till månen (höhö)

9. Ställ dig på gatan och gapskratta i 20 minuter.

10. Gör en likadan lista!

Likes

Comments

Denna låten är nog den bästa jag vet, ÄLSKAR den och alla hennes låtar!<3

Likes

Comments

Godmorgon allihop! Mår ni bra? Fredag idag och jag tycker att veckan har gått väldigt fort, tycker inte att det är hemskt att åka till skolan varje dag längre. Det är skönt, att inte vara skoltrött!

Idag håller jag hus på Mariebergsskogen, sköta djuren där. I vanliga fall tycker jag att det är jättekul att vara där och jobba men i detta vädret hade jag helst skippat det.. Men jaja! Går till kl 16 idag så dagen går väl relativt fort.

Vill bara säga att uppdateringen i helgen inte kommer vara lika bra, jag åker till Danmark idag efter skolan och kommer inte ha möjlighet till live-inlägg. Men har några inställda som kommer upp! Därför vill jag önska er en bra helg!:D

Likes

Comments

Jag kan verkligen sakna att sitta på din rygg ibland.. Jag saknar att ha dom små ponnybenen under mig och höra ditt frustande. Jag saknar att kunna viska i ditt öra hur mycket du betyder för mig. Att kunna springa till dig, trycka mig mot din hals och låta tårarna rinna.. Jag saknar att veta att jag kan gå till dig. Jag saknar dig.. Jag saknar att se dom små busiga ponnyögonen kika fram under pannluggen, känna din mule puffande på mig.

Jag saknar att flyga med dig, flyga fram över en snötäckt äng. Känna dina muskler arbeta för att komma fram.. Jag saknar min bästa vän..

"Side by side or miles apart, friends are forever close to our heart"

Likes

Comments

Till den dagen då jag lärde känna en ny vän, en som kommer vara med mig livet ut, två, som kommer vara med mig livet ut. Dessa underbara människor kan verkligen få mig att skratta, tycker om er<3

Okej, vi är snygga..

Och normala!

Likes

Comments